16.7.–23.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][18]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

McIlroyn talo myynnissä

Kilpakentillä kiireisen Rory McIlroyn taloa kaupataan Belfastin lähistöllä. © Getty Images

Golfin maailmanykkönen Rory McIlroy on laittanut Belfastin esikaupunkialueella sijaitsevan talonsa myyntiin. Kaupat syntyvät, mikäli tulevalla ostajalla on laittaa kortteerin hankkimiseksi tuohta tiskiin n. 2,5 miljoonan euron edestä.

Vuonna 2006 valmistunut talo on rakennettu pinta-alaltaan lähes kuuden hehtaarin tontille. Viiden makuuhuoneen lukaalin lisäksi ostajalle on luvassa pihamaalle rakennettu harjoitusalue, joka käsittää driving rangen, puttigriinin sekä kuntosalin. McIlroy asui talossa edellisen tyttöystävänsä Holly Sweeneyn kanssa vuoteen 2011 saakka.

”Kiinnostus taloa kohtaan tulee olemaan melkoinen sekä kotimaassa että ulkomailla”, sanoo paikallisen kiinteistöyrityksen edustaja Michael Rodgers.

McIlroy osti talon vuonna 2009, mutta viettää nykyisellään enemmän aikaa Yhdysvalloissa.

”Olen todella viihtynyt hyvin talossani. Se on ollut erityisen tärkeä paikka rentoutumiselle – silloin kun sille on vain löytynyt aikaa! Kaikesta rauhallisuudestaan on vaikea uskoa, että talo sijaitsee alle puolen tunnin päässä Belfastin keskustasta ja lentokentästä”, McIlroy sanoo.

Talon myynti herättää spekulaatioita McIlroyn pysyvästä muutosta Yhdysvaltoihin ja mahdollisesti Floridaan. Kiinteistövälittäjä Rodgers kuitenkin uskoo, että McIlroylla on kiinteistö mielessään myös tutuissa maisemissa: ”Roryn vanhemmat asuvat Pohjois-Irlannissa. Luulen, että häntä edelleen kiinnostaa talo kotikonnuilla.”

Lähde: Independent

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje