Hole-in-one par-nelosella syntymäpäivänä - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Hole-in-one par-nelosella syntymäpäivänä

Esa Honkalehdon syntymäpäivän juhlinta käynnistyi hole-in-onella, joka oli ex-pesäpalloilijan uran ensimmäinen.

Mikä on todennäköisyys sille, että 50-vuotisjuhliaan viettävä pelaaja tekee elämänsä ensimmäisen hole-in-onen par-nelosella?

Tästä voi esittää vain arvioita, mutta Esa Honkalehdon saavutus Hyvi Golfin kolmannella reiällä perjantaina saattaa olla ainutlaatuinen golfin historiassa.

Honkalehto oli kutsunut syntymäpäivilleen osallistuneita Presidents Cup-tyyliseen kisaan Hyvinkää vs. Muu Maailma.

”Kentän jotkut väylät olivat kylmän ilman johdosta suljettu, kiersimme tavanomaista poikkeavassa järjestyksessä. Olin lyönyt aiemmat draivini pienellä fadella. Kentän kolmannella reiällä ( 260 m) greensome-parini Petteri Oksanen löi avauksensa rautaseiskalla varmasti väylälle. Minulle avautui mahdollisuus tavoitella omallla avauksellani alamäkeen ja pienessä myötätuulessa viheriötä. Sain napikkaan hyvän osuman, pallo lähti hyvään linjaan. Emme kuitenkaan tarkkaan nähneet mihin se päätyi.”

Kummelien uutistoimittaja ja Ilves-fani Mauno Ahonen ( Heikki Silvennoinen) oli Hyvi Golfin ravintolassa järjestetyssä juhlassa Esa Honkalehdon vieraana.

Kummelien uutistoimittaja ja Ilves-fani Mauno Ahonen ( Heikki Silvennoinen) oli Hyvi Golfin ravintolassa järjestetyssä juhlassa Esa Honkalehdon vieraana.

”Etsimme sitä viherön edestä ja takaa, kunnes Petteri pyysi minua tarkistamaan reiän. Siellähän se oli ja juhlat käynnistyivät”, Honkalehto kertoo.

Muina silminnäkijöinä holarille olivat vastustajat, Tuusulassa valmentava Ari Savolainen sekä Katinkullan golftoimintojen johtaja, golftuomari Jari Koivusalo.

Illalla Honkalehto järjesti klubilla syntymäpäiväjuhlansa joissa oli paikalla noin 60 ihmistä.

Siviilityönään Honkalehto pyörittää omaa Sportsvision yhtiötään, joka on järjestänyt yhteistyössä Golfliiton kanssa kolmasti Suomen Challenge Tour-kilpailun Kytäjällä ja Aura Golfissa.

Vuoden 2016 osalta Challenge Tourin järjestämisestä ei ole vielä tehty päätöstä

Honkalehto on myös kovassa myötätuulessa parhaillaan liitävän jääkiekkojoukkue Ilveksen toimitusjohtaja.

Golfpiste onnittelee Honkalehtoa syntymäpäivän ja hole-in-onen johdosta.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (3 kpl)

  • Cobra 460 says:

    Par-nelosella yhdellä sisään lyöntiä ei pitäisi alentaa holariksi, se on albatrossi!!! Suomalaisilla lyhyillä par-kolmosilla ansaittuja holarilätkiä roikkuu joka toisessa bägissä, mutta albatrossin tekijät ovat harvassa. Olisiko pari,kolme tuhatta holarintekijää kohti? Condorin tekijöitä ei liene monta koko maapallolla, paitsi tietysti Pohjois-Koreassa. Putinilta tietysti myös tulee jos alkaa harrastaa.

  • Timo says:

    Kummallista mielestäni on, että kentällä on pelailtu vähän omia pelejään ja kenttä on kuitenkin ollut virallisesti kiinni yöpakkasten takia ja lauantain koko yhteisöäpalveleva päätöskilpailukin peruttiin pakkasten takia…

  • Tino says:

    HyviGolf: ”Yöpakkasten johdosta kenttä tulee olemaan kokonaan suljettu 7.-11.10. Näin ollen joudumme perumaan myös kauden päätöskilpailun Everybodyn. Maanantaista 12.10. alkaen yöpakkasten pitäisi taas helpottaa ja kentälle päästä normaalisti pelaamaan.”