16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][17]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Golfin talviharjoittelu mahdollista jo ympäri Suomea – Golfpisteen hakupalvelusta löydät kaikki sisäharjoittelupaikat

Golfpisteen uusi hakupalvelu listaa yli sata sisäharjoittelupaikkaa.

Golfin sisäharjoittelupaikkoja on noussut Suomeen viime vuosina vilkkaaseen tahtiin. Eri puolille maata on rakennettu sekä suurempia harjoituskeskuksia että pienempiä, erityisesti simulaattoriharjoittelun mahdollistavia tiloja.

Kaikki sisäharjoittelupaikat on nyt listattu Golfpisteen uudessa hakupalvelussa, jonka löydät täältä.

Noin kolmasosa Suomen sisäharjoittelupaikoista sijaitsee pääkaupunkiseudun vaikutusalueella. Myös Tampereen ja Turun seuduilla on runsaasti harjoittelumahdollisuuksia. Harjoittelupaikkoja löytyy kuitenkin ympäri maata länsirannikolta Itä-Suomeen ja Hangosta Lapin golfkeskuksiin asti. Golfpisteen kattava hakupalvelu listaa yhteensä jo yli sata sisäharjoittelupaikkaa.

Sisäharjoittelupaikkoja voi palvelussa etsiä sekä teksti- että karttahaun avulla. Valtaosa harjoittelupaikoista on varustettu golfsimulaattorilla. Jo hakupalvelun etusivulta näet kätevästi, onko paikassa TrackManin, FlightScopen, Sports Coachin, Foresightin vai jonkin muun valmistajan simulaattori.

Jos löydät hakupalvelun listauksesta puutteita, ilmoitathan siitä ystävällisesti meille sähköpostitse osoitteeseen: toimitus@golfpiste.com

Kokeile Golfpisteen sisäharjoittelupaikkojen hakupalvelua

Lue seuraavaksi: Oulun simulaattoritarjonta tuplaantuu kertaheitolla: Taustalla innovatiivinen hankintamalli

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)