[11][5]

[11][5]
Asian Tour - Kilpagolf

Granbergilla hieno päivä Myanmarissa

Joonas Granbergin kauden ensimmäinen kilpailukierros oli lennokas. Kuva: All Over Press

Joonas Granberg jakaa Aasian kiertueen kauden 2013 avausturnauksessa toista sijaa ensimmäisen kierroksen jälkeen. Granberg löi torstaina Myanmar Openissa tuloksen 65: loistava seitsemän alle -kierros sisälsi yhden eaglen lisäksi viisi birdietä.

Ruissalon kentän kasvatin griiniosumatarkkuus oli avauspäivänä kohdallaan. Granberg osui viheriöille 17 kertaa, väyläosumia hänelle kirjattiin 11. Keskimäärin 292-metrisiä avauksia lyönyt Granberg otti torstain kierroksella 30 puttia. Granbergin kanssa kakkostilaa jakavat Thaimaan Prom Meesawat ja Korean Young Nam. Myanmar Openia johtaa 18 reiän jälkeen Thaimaan Chapchai Nirat tuloksellaan 64. Myös Jaakko Mäkitalo (19:s) oli kisan ensimmäisellä kierroksella hyvässä vireessä. Granbergin tavoin bogeilta välttynyt Mäkitalo teki torstaina 69 lyönnin kierroksellaan kolme birdietä. Kalle Samooja (73) ei saanut avauspäivänä itsestään parasta irti. Royal Mingalardon Golf and Country Clubin kentän kahdeksannella birdien ja heti perään tuplabogin tehnyt Samooja on ensimmäisen kierroksen jälkeen sijalla 69. Myanmarin Yangonissa pelattava Zaykabar Myanmar Open on palkintoarvoltaan 300 000 dollarin turnaus. Marko Kuivasaari