23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][27]
KilpailuaSuomalaista

Ryder Cup 2006 (spekulointiketju)

Etusivu Foorumit Yleistä Ryder Cup 2006 (spekulointiketju)

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 93)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Avataan nyt tämmönenkin kun tuo kohta jo alkaa ja odotus käy sietämättömäksi… Oma arvio on että Eurooppa vie kolmannen perättäisen 15,5-12,5. Monty ei häviä vieläkään yhtään ottelua ja Tiger-Furyk kaksikon peli ei ole niin loistokasta mitä siltä odotetaan. Eniten melkein odotan näkeväni rakkaan naapurimaamme kaksikon otteita kentällä. Karlsson oli viime viikonloppuna suorastaan jäätävän kova ja ei Stensonin kisakuntoakaan voi moittia. On myös mielenkiintoista nähdä kuka irlantilaisista lyö kisan avauslyönnin. Harrington on monen suosikki mutta itse veikkaan että kunnia annetaan Darren Clarkelle vaikka pohjois-irlannista onkin…

    Vielä on muutama tunti aikaa ootella juu… Eikö täällä kisatunnelma ala jo olemaan käsin kosketeltavissa, vaikka kaukana tapahtumapaikasta ollaankin? Tämän rinnalla kalpenee kaikenmaailman Majorit 😉

    Mutu on että Eurooppa vie (26,5- 1,5 olisi aika makee voitto 😉 mutta ei voitto tule helpolla, niinkuin ei ole tullut tätä ennenkään. Menee ratkaisu aika pikkuasioihin, joilla koko spektaakkeli joko otetaan tai annetaan poies. Kuka ratkaisee, kuka mokaa?! Viheriöllä tullaan varmaan näkemään yhtä sun toista ja Sergion puttityöskentely karmii selkäpiitä liian usein. Mutta Ryder Cup ja hengenluoja Sergio ovat synonyymejä…

    Euroopalla on pieni etu tasaisuudessa 12 pelaajan joukkueessa (sunnuntai), mutta kuka pistää luun kurkkuun voitonnälkäisille USAn superstaroille?

    Mielenkiintoista tapahtumaa luvassa…

    Nimetön

    veikkaan euroopan voittavan 16.5-11,5

    euroopalla tosi kova joukkue, odotan paljon euroopan triolta: carcia, casey ja donald toivottavasti pelaisivat yhdessä perjantaina vaikka näyttää siltä että sergio pelannee olazabalin kanssa(luonnollisesti)… mutta ketkä tigerin ja furykin kaatoon? eipä kaksikko ainakaan wenthwortissä säväyttänyt, mutta irlantilais kaksikko harrington, McGinley voisi olla kova pala bighittereille!

    Darren Clarkelta ja westwood voi myös olla aika liekeissä ja monty pelaa aina varmasti pelikavereista riippumatta!

    jos ja kun ruotsin kaksikko päästetään pelaamaan yhdessä, luvassa on varmasti tuhoisaa jälkeä… mitenkähän käy USA:n ensikertalaisten, se nähdään viikonloppuna…

    Niinpä – ensi maanantaina tiedämme,kumpi voitti Eurooppa vaiko USA.
    Jos katsotaan asiaa kentän perusteella,niin mielestäni USA on etulyönti-
    asemassa – puistokenttä ja tilaakin kohtalaisesti.
    Saman alueen toinen kenttä – Smurffit olisi ollut enemmän
    Euroopan joukkuetta suosiva.

    No pelit ratkaistaan paljon henkimaailman tasolla,mutta en olisi suuresti
    yllättynyt vaikka USA veisi pytyn kotiin ja juuri kentän perusteella.
    Toivotaan kuitenkin Euroopan voittoa.

    Nimetön

    Tuttavani sai ilmaisen korruptiomatkan K-klubille. Katselevat ryderiä paikan päällä ja pelaavat muutaman herkkukentän Guinnespöhnissään. Flaksikin varmaan käy illalla…

    Ple.. pitäköön tunkkinsa… ajattelin heittää sen hänen keittiön ikkunasta sisään viikonloppuna. Menisköhän sen jälkeen Vihtiin pelaamaan?

    Jep jep,
    kaukosädin on voideltu ja kaljat ovat viilenemässä… Vaikka niin kovin Euroopan voittoa toivonkin, niin pahoin pelkään että USA tulee olemaan tänä vuonna parempi. Perustan epäilykseni vain yhdeen asiaan: Tiikeri.
    1) Woods on dominoinut liki kaikkia viimeisiä kilpailuitaan mihin on osallistunut ja koska ei ole Ryderissä aiemmin kovin erikoinen ollut, tulee tänä vuonna laittamaan tilastot kuntoon.
    2) USA:lla useita ensikertalaisia, joista ainakin joku ylittää itsensä ja koska loput ovat viltissä niin nimimiehet pääsevät ahkeroimaan enemmän päästen hyvään ’touchiin’. Tästä mm. Tiikerin kuvittelisin hyötyvän.
    3) Tiikeri on suututettu. Irlantilainen lehti oli kirjoittanut rivouksia Woodsin vaimosta ja Tiikeri tulee kiitokseksi tästä näyttämään mistä K-Club pissii.

    Sää saattaa tosin tulla Euroopan avuksi. Vai olenko aivan väärässä siinä kuvitelmassa, että koska Euroopan joukkueessa on useita Brittien saarilta kotoisin olevaa pelaajaa, voisi heidän kuvitella olevan melko ’kotonaan’ kovassa tuulessa ja pienessä vesisateessa? Silti, uskoni siihen, että Woods tulee olemaan ylivertainen, on melko horjumaton. Siis Eurooppa 13,5 / USA 14,5 ja pytty rapakon taakse.

    Jos Tiikeri on noin kovassa iskussa niin hänelle syötetään pikkukaloja ja kisan voitto ratkotaan muissa matseissa. Eurooppa on aina osannut ennakoida mihin kohtaan jenkit heittävät isoimmat nimensä. Tiikerin pelivire häviää ykköstiillä kun vastaan asettuu mailmanlistan 84. ja 94.

    Pikkukaloilla ei ole muuta kuin voitettavaa niin kaikki on mahdollista.

    Parti puhuu asiaa. Ei ole järkeä laittaa esim. Paul Casey:a tai Carciaa Tikrun kanssa taistelemaan. Niillä on käyttöä muuallakin…

    Jännä juttu miten toi usko vaihtelee eri puolilla rapakkoa. Tosi monet jenkit pelkäävät, että tulee pahasti takkiin. Perusteluina kuulee, että liian monta rookia, huonot henkilökemiat, ei suuria starboja eli varmoja pisteitä (vain Tiikeri, Phil huonossa vedossa). Lisäksi monet pisteillä joukkueeseen päässeet pelaajat ovat saaneet pojot kasaan kevät-talven peleistä ja viime aikojen pelit ovat olleet hukassa.

    Eurooppa ottanee taas nelipelit himaan, ja sitten katsotaan, riittääkö USA:n kiri sunnuntaina. Pitää saada vihreitä aaltoja taululle, jotta taisteluhenki nousee. Kuinka se voikin aina mennä saman nuotin mukaan?

    Minulla ei ole muuta selitystä kuin se, että eurooppalaiset kaverit tuntevat toisensa paremmin ja ovat enemmän kotonaan, kun ei pelata vain itselle. Euroopan tourilla henki rangella on leppoisampaa ja kaverit tuntevat toistensa perheet ja taustat. USA:ssakin eurooppalaiset pitävät mieluusti yhtä, kun ovat kaikki ikäänkuin reissun päällä. Sen sijaan normaaleissakin PGA-tourin kisoissa jenkit tulevat limoilla kentille, perheet ja taustajoukot suojakilpenä, asuvat vuokratuissa taloissa. Sitten kun koittaa Ryder Cup, niin pitäisi murtaa tämä suojamuuri ympäriltä ja tutustua pelikavereihin. Ykkösen tiillä on vähän liian myöhäistä.

    Joka tapauksessa jännä vääntö on tulossa, minulla on vähän ristiritainen olo, koska Tom Lehman tosi paljon mukavampi persoona kuin Ian Woosnam.

    Voihan nenä!! Mun pitää käydä ostamassa digiboxi!! Ei tuu kesää…

    Onkos teillä muuten tietoa noista welhon tarjoumista Handan bokseista? Bokseista tuli muuten mieleen että kävin kytäjällä ja siellä oli kyllä siististi leikatut tiiboksit. Mars kauppaan, en halua katsoa sunnuntai yönä tiivistelmää!!

    Kertokaapas joku löytyykö jotain suomenkielistä sivustoa mistä voisi nähdä nuo Ryder Cupin pelisysteemit ja säännöt, itse kun en ole aikaisemmin Ryder Cupia katsonut ja nyt olisikin sitten tarkoitus istua telsun ääressä huomisesta kello kymmenestä lähtien. Englanniksi luonnollisesti varmaan löytyy noita tukuittain, mutta entä suomeksi?

    Jaa niin ja Paul Casey pamputtaa reikäpelimestaruutensa perään pisteitä sen minkä ehtii =) En jaksa uskoa, että Tikru olis kovinkaan vireessä, koska ei ole tiimipelien mies.

    Pelien näkeminen suorana vaatii tosiaan digiboksin. Ja todennäköisesti ohjelmakortin että saa nelonen+:n näkymään… Hämärästi muistaisin nähneeni telkussa tarjouksen canal+:lta että kun nyt ottaa ko. paketin itselleen saa boksin kaupanpäälle. Canal+:han sai itselleen ET:n oikeudet kaudesta 07 eteenpäin eli ei välttämättä niin huono sijoitus. RC:n pelisysteemistä Tilander kirjoitti palstallaan mielestäni aika hyvin.

    Mitä tulee spekulointiin kentän sopivuudesta paremmin jenkeille kuin eurooppalaisille pitää muistaa että ollaan kuitenkin euroopassa ja sää on sen mukainen. Ja myös jokainen euroopan sälli on pelannut puistokenttiä sen verran että varmasti ei tule sen kanssa ongelmia…

    Digiboxi ei vaadi ohjelmakorttia, että saa nelonen plussan näkymään, se on ihan perusdigikanava eikä maksullinen, joten kunhan digiboxi löytyy, pääsee huomisesta lähtien nauttimaan Ryder Cupin iloista.

    Ne ketkä uskovat jenkkien voittoon, kannattaa muistaa että reikäpeli on täysin eri peli. Eivät paljoa jenkkien Ryder Cup-miehet juhlineet Wentworthissa…

    Eurooppa tulee viemään jenkkejä kuin gallonan mittaa.

    Jenkit tulee voittamaan ja selvästi, valitettavasti.
    Veikkaan että 18,5 – 9,5 eli murskajaiset tulossa.
    Jenkkien tuloskunto osuu kohdalleen ja Euroopan tuloskunto meni jo. Sekä sitten on paineet vielä päällä.
    No Toivotaan että näin ei käy ja Casey voi pelata unelma peliä vielä lisää.

    goldencap kirjoitti: (21.9.2006 8:44:53)
    Digiboxi ei vaadi ohjelmakorttia, että saa nelonen plussan näkymään, se on ihan perusdigikanava eikä maksullinen, joten kunhan digiboxi löytyy, pääsee huomisesta lähtien nauttimaan Ryder Cupin iloista.

    En mä sitä tarkoita että se ois maksullinen. Vaan sitä että tarvis sen kortin sinne digin sisään että kaikki ilmaiset digikanavat näkyy. Itse en tiedä koska kortti on aina ollut ja myös maksullisia kanavia niin kauan näkynyt kuin on boxikin ollut. Kaverilla vaan kävi ko. tavalla kun boxin osti niin aattelin että kannattaa varmistaa samalla kun boxin hankkii. Mukavampi sitten kun pelit huomenna alkavat…(:

    IsoPahaR kirjoitti: (21.9.2006 9:56:13)
    En mä sitä tarkoita että se ois maksullinen. Vaan sitä että tarvis sen kortin sinne digin sisään että kaikki ilmaiset digikanavat näkyy. Itse en tiedä koska kortti on aina ollut ja myös maksullisia kanavia niin kauan näkynyt kuin on boxikin ollut. Kaverilla vaan kävi ko. tavalla kun boxin osti niin aattelin että kannattaa varmistaa samalla kun boxin hankkii. Mukavampi sitten kun pelit huomenna alkavat…(:

    No antennipuolella ei ainakaan tarvi, mutta kaapelipuolesta en ole sitten ihan varma. Itsellä tuo kortti on ollut kun tartuin tuohon Welhon Handan-tarjoukseen kesällä. Ja samalla vastaus kokemuksia Handanista kyselleelle, että hyvä peli on ollut ainakin tuo 7700PVR-malli 160GB kovalevyllä, pirun kätevä ja toimiva. (Ainakin sen jälkeen kun tajusi laittaa 1 ja 2 virittimen välille loop-johdon että pystyi nauhottamaankin =)

    Ei jaksa uskoa, että mihinkään digiboxiin tarvittais kortti et ilmaiskanavat näkyy. Mulla on tosi vanha digiboxi ja kaapelissa ja kyllä nelonen plus näkyy ihan iloisesti plus kaikki muut ilmaiskanavat.

    goldencap kirjoitti: (21.9.2006 10:34:14)
    Ei jaksa uskoa, että mihinkään digiboxiin tarvittais kortti et ilmaiskanavat näkyy. Mulla on tosi vanha digiboxi ja kaapelissa ja kyllä nelonen plus näkyy ihan iloisesti plus kaikki muut ilmaiskanavat.

    Juu näin ajattelinkin mutta en viittiny totuutena heittää kun en ole testannut.=)

    januz kirjoitti: (21.9.2006 10:49:18)

    goldencap kirjoitti: (21.9.2006 10:34:14)
    Ei jaksa uskoa, että mihinkään digiboxiin tarvittais kortti et ilmaiskanavat näkyy. Mulla on tosi vanha digiboxi ja kaapelissa ja kyllä nelonen plus näkyy ihan iloisesti plus kaikki muut ilmaiskanavat.

    Juu näin ajattelinkin mutta en viittiny totuutena heittää kun en ole testannut.=)

    näin mäkin sen alunperin ajattelin mutta aloin epäilemään kun asiasta kuulin. Ei ole kuitenkaan henkilökohtaisesti tullut käytettyä boxia ilman korttia niin… Frendi (insinööri;)…) on siis sählännyt jotain. No enivei huomenna alkaa klo 10.00! Pitää varmaan raahata telkku boxilla duuniin niin on täälläkin jotain tekemistä…

    Mistä pirun kortista herrat puhuvat? Niin kauan kun mulla on digiboksi ollut (eli n. puoli vuotta) en ole mistään korteista koskaan mitään kuulukkaan mutta kyllä kaikki ilmaiset (mm. Nelonen+) digikanavat on aina näkyneet HTV:n alueella eli Stadissa.

    Ballmarker kirjoitti: (21.9.2006 11:53:32)
    Mistä pirun kortista herrat puhuvat? Niin kauan kun mulla on digiboksi ollut (eli n. puoli vuotta) en ole mistään korteista koskaan mitään kuulukkaan mutta kyllä kaikki ilmaiset (mm. Nelonen+) digikanavat on aina näkyneet HTV:n alueella eli Stadissa.

    Luottokortin kokoinen läpyskä joka tungetaan boxin kortinluku-aukkoon. Saa liitettyä näitä maksullisia (canal+, viasat, TV100, Playboy…) kanavapakettiin…

    sori jäi yks nolla pois. TV1000 ei 100…

    Huomenna on tarkoitus viettää extreme-hieno golfpäivä:
    Digipoksi napsahtaa tallennukselle klo10:00, itse karkaan duunista hieman aikaisin ja 14:20 on tiiaus Suomen parhaalla reikäpelikentällä NC Freamilla. Meillä on neljän kaverin kanssa esi-Ryder best ballina, jonka jälkeen kurvaamme meille. Pari golfhullua duunikaveria liittyy messiin;
    Hyvää ruokaa nassuun ja alamme purkaa päivän tapahtumia kovalevyltä. Apuna 42′ plasma ja ehkä hieman golf-henkistä tislettä.

    Säätiedotuskin lupaa 20 astetta ja aurinkoa, joten hyvin on pullat uunissa 🙂

    Eurooppa voittoon!!!

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 93)
Vastaa aiheeseen: Ryder Cup 2006 (spekulointiketju)

Etusivu Foorumit Yleistä Ryder Cup 2006 (spekulointiketju)