Uusien kenttien bongaaminen on golfin suola - Golfpiste.com

22.10.–29.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][10]
KilpailuaSuomalaista
Golfpiste Plus

Uusien kenttien bongaaminen on golfin suola

Yyterissä päästää ajoittain aitoon links-tunnelmaan

Uusi kenttä. Golfin yksi upeimmista ominaisuuksista on se, että peliareena ei koskaan ole samanlainen. Jokainen kenttä tarjoaa oman elämyksensä, oman haasteensa ja oman nautintonsa. Uuden kentän bongaaminen on golfin suola, niin se vain on.

Golfpiste Plus tarjoaa täydellisen keinon toteuttaa kenttäbongausta. Yli 60 kentän joukosta löytyy jokaiselle ihan varmasti reilusti uusiakin kenttiä koettavaksi ja kaikki kaksi greenfeetä yhden hinnalla -edulla. Bongaa vaikka viisi uutta kenttää pelikaverisi kanssa ja säästätte yhdessä satasia ja samalla nautitte erilaisista peliareenoista.

Golfpiste Plussan avulla voit toteuttaa vaikkapa muutaman tietylle alueelle suuntautuvan pelireissun ja pelata samalla useammalla kentällä. Miten olisi vaikkapa Varsinais-Suomen reissu, josta löytyy Plus-kenttinä Bjärkas, Kultaranta, Meri-Teijo, Uudenkaupungin Golf ja Alastaro? Tai Satakunta ja siellä Porin Golfkerho (27r.), Rauma Golf ja links-henkinen upea Yyteri? Keski-Suomessa tarjolla on kolme todella erilaista kenttää Himoksen, Muuramen ja Revontulen muodossa.

Alastaro Golf tarjoaa upean pelikokemuksen

Golfreissujen suunnittelu on hauskaa ja reissujen yhdistäminen uusien kenttien bongaamiseen vielä hauskempaa. Aloita suunnittelu Golfpisteen Kenttäoppaasta , valitse hakukriteeriksi ”Golfpiste Plus jäsenetu” ja avaa karttanäkyvä ja ala tekemään suunnitelmia!

Golfpiste Plus tarjoaa sinulle enemmän elämyksiä golfkauteen! Tilaa jäsenyys tästä.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje