23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Juuso ja Jussi tekivät holarin samalla kierroksella

Jussi Ketola skoolaamassa Alastaron kapteenin Heikki Virkamäen kanssa.

Ketolan perhe on Alastaro Golfin jäseniä ja osakkaita, ja he starttasivat sunnuntaina iltakierrokselle 17.50. Äiti Anne, isä Timo ja pojat Juuso ja Jussi ovat aktiivisia pelaajia ja Jussi on ilmoittautunut Alastarolla pelattavaan juniorien reikäpelin SM-kisaan. Tästä syystä perhe haki tuntumaa kenttään pelaamalla valkoisilta tii-paikoilta.

Kakkosväylä on valkoisilta 139-metrinen par 3. Jussi Ketola löi pw:llä napakasti ja pallo tuli alas pari metriä ennen lippua ja katosi näkyvistä. Kun perhe tuli viheriölle, pallo löytyi kupin pohjalta ja Jussi oli lyönyt elämänsä ensimmäisen holarin, jota juhlistettiin klubitalolla etuysin jälkeen.

Illan jo hämärtyessä pirahti klubitalon puhelin uudestaan. Isä Timo soitti ja kertoi, että Juuso Ketola oli tintannut 188-metrisellä par-kolmosella pallon kuppiin. Rauta-4 lennätti pallon viheriölle, ja koska lippu oli aivan viheriön takaosassa, Ketolat kuvittelivat lyönnin menneen pitkäksi. Noin neljä metriä lipusta vasemmalle suuntautunut lyönti oli kuitenkin löytänyt tiensä kupin pohjalle.

Alastaro Golfissa ei vastaavaa ole tapahtunut koskaan aiemmin ja harvinaista herkkua veljesten holarit samalla kierroksella taitavat olla muillakin kentillä.

Jussi Ketolan tasoitus on 8,6 ja ikää on 20 vuotta. Pikkuveli Juuso on 17-vuotias ja hän pelaa tasoituksella 13,9.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje