Kaipaatko suorempia lyöntejä ja vähemmän duffeja? Wilsonin Launch Pad -mailaperhe voi olla ratkaisu! - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
mainos MAINOS - Välineet - Wilson

Kaipaatko suorempia lyöntejä ja vähemmän duffeja? Wilsonin Launch Pad -mailaperhe voi olla ratkaisu!

Golf on tarpeeksi vaikea peli, eikä sitä tarvitse tehdä välineillä enää yhtään vaikeammaksi. Mutta jos tarjolla olisikin sellainen vaihtoehto, jossa mailat auttaisivat sinua pelaamaan parempaa golfia, niin eikö siihen kannattaisi tarttua?

Wilsonin uusi Launch Pad 2 -mallisto tarjoaa tähän kohtaan sopivan avun. Mallisto sisältää draiverin, väyläpuut, hybridit ja rautamailat. Kaikissa mailoissa lähtökohtana on saada pallo helposti ilmaan ja lentämään mahdollisimman pitkälle ja suoraan.

Launch Pad 2 -rautamailat toimivat leveän ja pyöreän pohjansa ansiosta hybridimailojen tavoin, ja pelistä kaiken ilon vievät duffit eivät ole enää pelaajan kiusana. Launch Pad 2 on päivitetty versio alkuperäisestä Launc Pad -mallista.

Uutuudessa on muutettu lavan takaosan muotoilua niin, että lavan painopistettä on saatu vietyä alaspäin. Samalla lavan ulkonäkö on parantunut. Pelaaja ei näe ylhäältä päin, että hänellä on kädessään hybridirauta, vaan maila näyttää todella hyvältä.

Pohjan pyöreän ja leveän muodon ansiosta maila liukuu ruohon pinnalla sujuvasti, eikä lapa kaivaudu maahan. Launch Pad 2 lähettää pallon korkealle ja kovaa, ja se on todella anteeksiantava. Hieman kantaan tai kärkeen lyöty osuma ei tärähdä käsille, vaan pallo lähtee siitä huolimatta hyvällä vauhdilla lavasta taivaalle.

Launch Pad 2:sta on saatavilla rautavitosesta sand wedgeen, mutta yleisimmin pelaajat päätyvät ostamaan settinsä 6–GW. Miehille ja naisille on olemassa omat mallinsa, ja rautamailojen hinnat ovat 115 euroa kappaleelta.

Samaan Launch Pad 2 -sarjaan kuuluva draiveri on saanut päivityksessä uuden lyöntipinnan. Tietokonesuunnitellun lavan lyöntipinta on taustapuoleltaan epätasainen, jotta sweet spotin ulkopuolelle harhautuneet osumatkin tuottaisivat mahdollisimman onnistuneen lyönnin.

Uuden draiverin suunnittelussa on otettu kaikin tavoin huomioon slaissin oikaisu. Siinä auttavat kaksi astetta muita Wilsonin draivereita pystympi varren kulma, lavan vahva kantapainotus sekä lavan offset. Näiden avulla pallot eivät karkaa enää metsän puolelle, vaan jäävät pelattavaksi.

Launch Padin ensimmäisessä versiossa olleita hyviä asioita ei ole turhaan muutettu, vaan pallo lähtee lavasta edelleen todella kovaa, mutta uuden lyöntipinnan ansiosta se on entistä anteeksiantavampi.

Väyläpuut toteuttavat draiverin kanssa samaa ideologiaa: slaissia hillitään kaikin mahdollisin keinoin. Myös keinot ovat samat kuin draiverissa. Väyläpuissa on tarjolla 3, 5 ja 7.

Launch Pad 2 -malliston hybrideissä on saatavilla kolme eri nostokulmaa: 19,5, 22,5 ja 25,5 astetta. Draiverin ja väyläpuiden tavoin hybrideissä korostetaan mailojen keveyttä, jotta mailaan saadaan helposti vauhtia.

Draiverin suositushinta on 350 euroa, väyläpuut maksavat 230 euroa ja hybrideihin pääsee käsiksi 200 eurolla.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje