21.2.–28.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][9]
KilpailuaSuomalaista
mainos Tapahtumat

Kiinnostaako yritystänne yhdistää elämyksellisesti golf ja business?

Ilmoittautuminen Suomen suosituimpaan businessgolfliigaan on käynnistynyt

Audi Businessaamu on Suomen suosituin valtakunnallinen businessgolfliiga, joka on auttanut golfaavia businesspäättäjiä verkostoitumaan jo yli 11 vuoden ajan. Viime vuonna kiertueelle osallistui peräti yli 500 eri businesspäättäjää PK-Seudulla, Turussa, Tampereella ja Oulussa.

Audi Businessaamut ovat myös loistava tapa tarjota asiakkaille elämyksellisiä hetkiä golfin parissa erittäin laadukkaissa tapahtumissa.

Ilmoittautuminen kaudelle 2020 on nyt avattu. Mukaan otetaan valtakunnallisesti 144 joukkuetta. Lohkot pelataan PK-seudulla, Tampereella, Turussa ja Oulussa.

Aamupelit mahdollistavat osallistumisen kiireisellekin. Kahden hengen joukkuein pelattavat 9-reikäiset jännittävät ottelut alkavat yhteislähdöllä jo klo 7:30. Tehokkaan aamun viimeistelee runsas businessaamiainen palkintojenjaon ohessa ja työpöydän ääreen ehtii lähtemään viimeistään klo 10.00.

Varaamalla joukkuepaikan Audi Businessaamuun saa osallistumisoikeuden minimissään kolmeen Audi Businessaamun alkusarjan tapahtumaan touko-kesäkuussa sekä paikan ylistettyyn Lucky Winners –tapahtumaan syyskuussa Vierumäellä. Lisäaamuja aukeaa menestyksen myötä pudotuspelien ja välierän muodossa. Välierän voittajajoukkueet lunastavat paikan finaalimatkalle ulkomaan huippukohteeseen syksyllä 2020.

Kilpailuun voivat osallistua yritykset ja yhteisöt. Joukkueen kokoonpanossa on kussakin 2 amatööripelaajaa, joista toisen on oltava yrityksen tai yhteisön henkilökuntaa tai hallituksen jäsen tai yrityksen omistaja. Joukkueessa voi kauden aikana pelata korkeintaan 8 eri pelaajaa.

Helmikuun aikana ilmoittautuneet yritykset saavat 100€ alennuksen osallistumismaksusta. 

Early bird-hinnat:

Pääkaupunkiseutu 1149€ (norm. 1249€)
Muut lohkot 720€ (norm. 820€)

Ilmoita yritysjoukkueesi mukaan täältä!

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje