28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista
mainos Opetus

Elämyksiä ja innostavaa golfopetusta upeassa miljöössä - Minni & Roope Golf School

Pickalan golfkentän laidalle viime vuonna valmistunut Samsung Galaxy Lounge tarjoaa rennon miljöön ammattitason golfopetukselle ja illanvietoille.

Toivotko kesältä vapaa-ajan elämyksiä ja innostavaa golfopetusta? Pickalan golfkentän laidalle viime vuonna valmistunut Samsung Galaxy Lounge tarjoaa rennon miljöön ammattitason golfopetukselle ja illanvietoille. Tiloja voi vuokrata yksityistapahtumiin niin yrityksille kuin kaveriporukoillekin. Loungen terassi sijaitsee omassa rauhassa metsän ja rangen vieressä Minni & Roope Golf Schoolin yhteydessä.

“Lounge on lasitettu ja lämmitetty, joten se palvelee palavereita, tiimipäiviä, tyhypäiviä, toiminnallisia etätyöpäiviä, perhejuhlia ja kaveripiirien kokoontumisia myöhään syksyyn saakka. Tiloihin mahtuu kerrallaan parikymmentä henkeä”, kertoo golfkoulun perustaja Minea Blomqvist-Kakko.

Terassille voi tilata ruokia Pickalan Ravintola Spoonista, kokkaus onnistuu myös omalla grillillä ja tilassa on kaiuttimet musiikin kuuntelua varten. “Siellä voi vaikka järjestää rapujuhlat tai kauden päättäjäiset: pelata ensin 18 reikää, saunoa Pickalan upeissa, uusituissa saunatiloissa ja tulla terassille viettämään omaa aikaa. TrackMan-analysaattorilla voi järjestää vaikka leikkimielisiä lyöntikilpailuja”, Blomqvist-Kakko vinkkaa.

Lounge on lasitettu ja lämmitetty, joten se palvelee palavereita, tiimipäiviä, tyhypäiviä, toiminnallisia etätyöpäiviä, perhejuhlia ja kaveripiirien kokoontumisia myöhään syksyyn saakka.

Yhteistyökumppanit tärkeitä toiminnan laajentamisessa

Koronavuosi tarjosi otollisen ajankohdan terassin rakentamiselle ja yhteistyökumppanit olivat siinä tärkeässä roolissa. Pickalan kentän laidalla komeileekin muun muassa pari TEXA-golfautoa.

“TEXA uudisti Pickalan opetustilojemme turvallisuusjärjestemät aina lukitusta ja kulunhallintaa myöten. Lisäksi heidän tekemä varauskalenterinsa helpottaa TrackMan-simulaattorin ja -harjoitteluaikojen varaamista Hirsalan toimipisteessämme: kalenterista voi etsiä ja varata vapaan ajan sekä maksaa sen samalla kertaa. Varaaja saa sähköpostiviestissä kohteen varaustiedot ja ohjeet kulkemiseen”, Blomqvist-Kakko kertoo.

Myös Samsung Galaxy Loungen juhla- ja yksityiskäytöstä on haluttu tehdä uudella kulunhallinnalla mahdollisimman helppoa. “TEXAlta Tommi Lehmuskoski auttoi meitä rakentamaan fiksun kokonaisuuden kulkemiseen. Yhteistyömme ansiosta voimme nyt pyörittää toimintaa aamusta iltaan ympäri vuoden ja asiakkaiden on tosi helppo tulla ja lähteä. Viihtyä voi vaikka pikkutunneille saakka ja lähtiessä laittaa vain oven kiinni perässään – muuta ei tarvitse tehdä”, Blomqvist-Kakko jatkaa.

Minea Blomqvist-Kakko kiittelee yhteistyökumppaneita, jotka ovat olleet tärkeässä roolissa mahdollistamassa Pickala Golfiin laadukkaat opetustilat.

Tervetuloa tutustumaan lajiin

Minni & Roope Golf School haluaa tehdä golfista innostavaa niin kokeneille kuin vasta lajiin tutustuville. “Kanssamme voi tulla tutustumaan lajiin matalalla kynnyksellä innostavassa opetuksessa jo ennen alkeiskurssille menoa. Meidän valmentajat ovat helposti lähestyttäviä ja opetus tosi energisoivaa”, Blomqvist-Kakko kertoo.

Pickalan alueella on mahdollisuus myös padelin ja tenniksen pelaamiseen, Störsvikin luonnonsuojelualueilla samoiluun ja muuhun liikuntaan. Blomqvist-Kakko toivookin, että upea miljöö, sen monet mahdollisuudet ja helppo kulkeminen houkuttelevat paikalle paljon uusia harrastajia. “Golf on erinomainen harrastus palautumiseen: se on sosiaalinen laji, ympäröivä luonto auttaa rentoutumaan ja lyönteihin on pakko keskittyä täysillä”, hän jatkaa.

TEXAn Tommi Lehmuskoski rentoutuu työn vastapainoksi mielellään myös itse golfkentällä, tässä Pickalan Forestilla.

TrackMan-lyöntianalysaattori ja –simulaattori auttavat kehittymään

Toiminnan laajentumisen myötä golfkoulun valmennustiimi sai kesäkaudelle 2021 kaksi huippuvalmentajaa lisää: Timo Rauhalan ja Harri Murtosen. Hirsalan TrackMan-simulaattori on talvisin viihde- ja harjoittelukäytössä ja sillä voi pelata virtuaaligolfia erilaisilla kentillä. “Virtuaaligolf sopii myös aloitteleville golffareille”, Blomqvist-Kakko toteaa. Toiveissa on tarjota TrackMan-simulaattoria ensi talvikaudella myös Pickalassa.

TrackMan-lyöntianalysaattoria voi hyödyntää niin valmentajan opetuksessa kuin itsenäisessä harjoittelussa. “TrackMan-analysaattori on hyvä treeniväline: se kertoo muun muassa pallon lentometrit ja sivukierteen ja auttaa lyöjää kehittymään golffarina”, Blomqvist-Kakko kertoo.

Minni & Roope Golf School järjestää opetusta kesäkaudella Pickala Golfissa, Nordcenterissä ja RuukkiGolfissa, sekä talvella Season Golfissa ja MR Golf Studiossa Hirsala Golfissa. “Nordcenterissä on upea kartanomiljöö merimaisemissa, Hirsalassa tarjoamme talvisin TrackMan-simulaattoria ja opetustilojen yhteydestä löytyvät myös saunatilat naisille ja miehille. Pickala Golfissa laadukkaat opetustilat ja Samsung Galaxy Lounge tarjoavat kesäisin rentoja kokemuksia golfin parissa. Olen tosi onnellinen, että voimme tarjota elämyksiä kattavasti ympäri vuoden”, Blomqvist-Kakko toteaa.

Seuraa turvallisuuden ajankohtaisia asioita www.texa.fi

Lisätietoa kulunhallinnasta ja lukituksesta saat myynti@texa.fi

Elävöitä yrityksesi golfpäivä: www.mrgolfevents.fi/ 

Varaa aika trackman harjoitteluun: https://www.mrgolfschool.fi/

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje