Kytäjän huippukenttien vieressä olevat majoitukset tekevät golfkokemuksesta täydellisen elämyksen

Laadukas majoitus takaa mieleenpainuvat hetket, joihin haluaa palata yhä uudestaan.

Teksti
KYTÄJÄ RESORT
Julkaistu

Kytäjä Golfin molemmat kentät, South East ja North West, ovat kuuluneet avaamisestaan lähtien maamme ykköskenttien joukkoon. Parinkymmenen vuoden ajan golfarit ympäri Suomen ovat päässeet maistamaan ainutlaatuista pelikokemusta luksusluokan kentillä. Kytäjälle saapuvilla golfareilla kannattaa paikan päällä vierailla ainakin yhden yön yli, sillä myös majoituspalveluissa on tarjolla eksklusiivista priimaa.

Aivan klubitalon välittömässä läheisyydessä sijaitsevat modernit Uni Villat tai historiallinen Törölä ovat heidän valintojaan, jotka haluavat astua ovesta ulos suoraan golfin maailmaan. Tänä kesänä majoitukseen valmistuva vanha pehtoorin talo, Mäntylä, sijaitsee sekin klubitalon takana. Näiden lisäksi muutaman kilometrin päässä golfkentältä olevat Villa Jerusalem ja Villa Betlehem täydentävät kokonaisuuden suomalaisromanttisella tyylillään.

Upeat Uni Villat ovat moderneja ja tarjoavat mahdollisuuden majoittumiseen golfia henkivän luonnon keskellä.

Iltavalaistuksessa Uni Villojen tunnelmallisuus lumoaa kokijansa.

Kytäjän golfkentät ovat Suomen parhaita, joista löytyy joka kerta uusia ulottuvuuksia. Kuvassa oleva South East -kentän viimeinen reikä on mieleenpainuva päätösväylä.

Lemmenloma, irtiotto tai rento retki parhaiden ystävän kesken

Uudenlaista puurakentamista edustavat Uni Villojen suitet ja studiot tarjoavat upeat näkymät Kytäjärven yli. Suurista ikkunoista on ihanteellista nauttia auringonnoususta ennen kuin siirtyy kesäkaudella verrattomaan aamiaispöytään klubitalolle. Suite sopii 2–4 henkilölle, studio puolestaan kahdelle hengelle.

Uni Villa Suitessa on mukavasti tilaa rentoon oleiluun. Elegantit suomalaiseen mielenmaisemaan tehdyt sisustusratkaisut, saavat olon tuntumaan aidolta, tervetulleelta ja hienon tyylikkäältä. Sauna kruunaa upean majoituksen.

Uni Villa Studiossa pääsee kokemaan samaa tyylikkyyttä kuin Suitessakin, hieman pienemmässä mittakaavassa. Rauhallisuutta ja kiireettömyyttä säteilevien studioiden parvekkeilla tuntuu elävänsä luonnon keskellä, jossa pirskahteleva kesäjuoma maistuu paremmalta kuin koskaan.

Uni Villa Suitessa saa nauttia laadukkaasta majoittumisesta.

Uni Villoista voi ihastella auringonnousua Kytäjärven yllä.

Alun perin 1900-luvun alussa rakennettu Villa Jerusalem on herätetty uudelleen henkiin vanhaa kunnioittaen.

Golfkeskuksen sydämenä sykkivän klubitalon toiselta puolelta löytyy 1940-luvulla rakennettu kerrostalo Törölä. Kytäjän kartanon väkeä aikoinaan palvellut kivitalo sai uuden elämän viime syksynä, kun se aukesi majoittujien käyttöön. Hotellimaisten ja viihdyttävien huoneiden ikkunoista voi katsella golfkentälle, ja miettiä kuinka upea näkymä oli myös vuosikymmeniä sitten Kytäjän laajoille pelto- ja metsäalueille.

”Valitseepa majoituspaikakseen näistä minkä tahansa, niin ympärillä oleva visuaalinen kauneus tekee vaikutuksen. Meillä majoittuu ihmisiä aivan laidasta laitaan. Golfkauden aikana on ehkä havaittavissa iäkkäämpien pariskuntien ja nuorten miesten majoittuminen meidän paikoissamme”, kertoo Kytäjä Resortin myyntipäällikkö Sari Tani.

”Toki meillä on vakiintunut esimerkiksi pariskuntia, jotka tulevat viihtymään golfin merkeissä kerran vuodessa. He tekevät usein paljon muutakin viikonlopun aikana. Majoitusmahdollisuuksien lisääntyminen tuo sellaisen yhteisöllisyyden vaihtoehdon, kun ei tarvitse välttämättä koko aikaa pelata golfia.”

Kuusikerroksisessa Törölässä on 18 huonetta. Uuteen kukoistukseen noussut vanha palvelusväen talo toimii komeana maamerkkinä Kytäjä Golfin alueella.

Kytäjällä riittää tekemistä

Kaikille Kytäjä Resortin kohteissa majoittujille kuuluu veloitukseton padelkenttien käyttö. Padelia pääsee pelaamaan kolmella ulkokentällä, jotka sijaitsevat Kartanon Tallin kupeessa. Puitteista padelin pelaaminen ei jää kiinni sillä kenttien takana siintää Kytäjärvi.

Kytäjän upeasta luonnosta pääsee nauttimaan monien muiden aktiviteettien parissa. Rajattomien retkeily- ja patikointimahdollisuuksien lisäksi voi harrastaa muun muassa melontaa, fatbikea ja sup-lautailua.

Rantasauna Huvituksen vuokraamalla pääsee nauttimaan löylyistä privaatisti. Kokonaisuudessaan Kytäjällä on mahdollista viettää unelmien ja elämysten hetkiä, jotka kantavat mielissä vielä pitkään kaiken kokemusten jälkeen.

Katso lisää ja varaa majoitus osoitteesta https://www.kytaja.fi/