Nicklaus Design -kenttä vain tunnin päässä Helsingistä - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
mainos MAINOS - Matkailu

Nicklaus Design -kenttä vain tunnin päässä Helsingistä

Baltian ensimmäinen Nicklaus Design -kenttä ihastuttaa pelaajia huippukunnollaan ja kokonaisvaltaisilla fasiliteeteilla

Jurmala Golf Club & Hotel -golfkenttä sijaitsee Latvian pääkaupungin Riian laidalla vain vartin ajomatkan päässä lentokentältä. Lento Helsingistä Riikaan kestää alle tunnin, joten Suomesta käsin Jurmala on helposti ja nopeasti saavutettavissa. Jurmala Golf on Baltian ensimmäinen ja ainoa Nicklaus Design -golfkenttä. 18-reikäinen Jurmala Course on haastava kenttä strategisesti sijoitettuine hiekka- ja vesiestein sekä korkein karheikoin. Samaa linjaa noudattelee myös huolellisesti suunniteltu 9-reikäinen par3 Academy -golfkenttä.

Golfkenttien lisäksi Jurmala Golf Club tarjoaa erinomaiset harjoitustilat. Kaksi chippi-viheriötä, hiekkaesteitä ja kolmen hehtaarin kaksipäätyisen harjoitusalueen, jossa voi treenata sekä sisällä että ulkona. Näihin kuuluu seitsemän Top Tracer -pallonseurantajärjestelmällä varustettua lyöntipaikkaa sekä Foresight -simulaattori ja Trackman -järjestelmä, joka on käytössä vuoden ympäri.

Jurmala Golf Club & Hotel tarjoaa eksklusiivisen majoituksen viihtyisässä ilmapiirissä, tyylikkään sisustuksen ja mukavuudet. Henkilökohtainen palvelu jokaiselle asiakkaalle ja sijainti golfkentällä ovat valttikorttejamme. Huoneita hotellista löytyy yhteensä seisemäntoista. Aamiainen kuuluu aina huoneiden hintaan.

Ihastu hämmästyttävään maisemapanoraamaan Clubhouse -ravintolassa nauttiessasi huipputason ateriaa, jonka on valmistanut yksi Latvian parhaimmista kokeista. Jalostunut makuelämys vie sinut maailmanlaajuiselle kulinaristiselle matkalle syödessäsi aamiaista, lounasta tai nauttiessasi romanttisesta illallisesta. Käytämme tuoreita ja paikallisia ainesosia, mukaan lukien oman keittiömme puutarhan antimet. Ylpeästi pidämme huolta omasta vaikuttavasta palkittujen viinien kokoelmastamme. Lämpimänä kautena ravintolassamme on myös terassi ruokailualueella, täyden palvelun baarilla ja gastro-menulla.

Jurmala Golf Club & Hotel järjestää erilaisia tapahtumia kuten paikallisia ja kansainvälisiä golfturnauksia, häitä sekä banketteja. Myös yhteistyö- ja tiiminrakennustapahtumat tuotetaan korkeatasoisella palvelulla, mukaan lukien kattaukset erilaisiin tapahtumiin yksilöllisen maun mukaan, tyydyttäen vaativimmankin vieraan.

Jurmala Golf Club & Hotel – Erottuva Golfkokemus

Löydä Stay & Play -erikoistarjouksemme ja varaa golflomasi nyt https://jgch.lv/special-offers/

www.jurmalagolf.com

FB: Jurmala Golf Club & Hotel

IG: @jurmalagolf

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje