11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
mainos MAINOS

Liikuntaetu kannustaa golfaamaan ja rakentaa vahvaa yrityskulttuuria

Hyödynnä liikuntaetua ja nauti golfin eduista edullisemmin, samalla tiivistäen työyhteisön yhteenkuuluvuutta.

Golf on paljon enemmän kuin vain pallo ja maila, kuten pelaajana varmasti tiedätkin. Rauhalliset maisemat yhdistettynä golfin keskittymistä ja strategista ajattelua vaativaan luonteeseen tekevät lajista täydellisen stressinpoistajan. Reipas kävely viheriöillä, toistuvat swingit ja pelikaverin kanssa kommunikointi puolestaan auttavat ylläpitämään hyvää kuntoa ja mielen virkeyttä.

Mutta oletko koskaan ajatellut, että voit nauttia tästä kaikesta liikuntaedun avulla hieman huokeammin? Tai että golf on myös oiva väline tiimihengen parantamiseen?

Kuittaa omat pelimaksusi liikuntaedulla ja säästä

Lähes kaikilla suomalaisilla on käytössä liikuntaetu, jota hyödyntämällä niin aloittelevat kuin kokeneemmatkin golfaajat voivat säästää selvää rahaa golf-maksuissa. Aloittelijat voivat hyödyntää liikuntaetua alkeiskurssien, välinevuokrien ja Green Card -kurssien maksuihin. Näin liikuntaedun avulla on hieman helpompaa ottaa ensimmäinen askel golfin maailmassa.

Kokeneemmatkin golfaajat voivat hyödyntää liikuntaetua monella tavalla, kuten tiiajan varausmaksuihin, kausikortteihin ja valmennuskursseihin. Lisäksi pelioikeuksia sisältävät golfseurajäsenyydet ovat liikuntaedun piirissä.

Näin maksat tiiajan Golfpiste Teetime -palvelussa Epassin liikuntaedulla:

  1. Kirjaudu osoitteessa golfpiste.com/teetime.
  2. Etsi mieleisesi golfkenttä käyttäen Epassi-suodatinta.
  3. Valitse kenttä ja varaa sopiva tiiaika.
  4. Maksa peliaika vasta pelipäivänä kentällä. Etsi golfkenttä Epassi-sovelluksesta, tee maksu sovitulla hinnalla ja näytä kuitti puhelimestasi kassalla.
    Huom: osa golfkentistä ei vastaanota maksuja Epassi-sovelluksella. Tällöin maksat kassalla kertomalla puhelinnumerosi. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi. Voit varata peliajan yhteisesti koko peliporukallenne, mutta liikuntaedulla voit maksaa vain oman pelimaksusi.

Epassi HR Golf madaltaa kynnystä kokeilla golfia

Epassi HR-Golf on Epassin kutsuvieraille järjestettävä rento aamutilaisuus, johon voi osallistua matalalla kynnyksellä – aiempaa kokemusta golfista ei vaadita, ja pelivälineet hoituvat tapahtumajärjestäjän puolesta. Tapahtumiin osallistuvat HR- ja muut yrityspäättäjät voivat innostaa itsensä lisäksi myös lukuisat kollegansa kokeilemaan golfia.

Epassi HR-Golf tarjoaa yrityspäättäjille ja heidän tiimeilleen helpon tavan kokeilla golfia nyt jo toista kertaa. Tapahtumat järjestetään osana Audi Businessaamuja, mikä mahdollistaa osallistujille ensiluokkaisen kokemuksen golfissa.

Golf edistää työhyvinvointia ja työntekijöiden sitoutumista

Kun yrityspäättäjät kannustavat työntekijöitä kokeilemaan ja harrastamaan golfia, se voi tuoda merkittäviä etuja työpaikan ilmapiiriin ja työntekijöiden hyvinvointiin. Säännöllisen liikunnan, kuten golfin, on osoitettu lisäävän työntekijöiden onnellisuutta ja työtyytyväisyyttä. Se puolestaan voi johtaa parempaan sitoutumiseen ja vähentyneeseen vaihtuvuuteen. Tämän ansiosta työsuhde-edut, kuten liikuntaedut, nähdään tänä päivänä keskeisenä osana modernia rekrytointia ja henkilöstön tyytyväisenä pitämistä.

Korkeasti sitoutuneet tiimit tekevät jopa 23 % suurempaa liikevoittoa.

Lähde: Gallup Inc. 2024.

Näin ollen liikuntaetu ei ainoastaan tarjoa monipuolisia mahdollisuuksia harrastaa golfia. Se myös edistää työhyvinvointia ja auttaa yrityksiä rakentamaan vahvempaa ja sitoutuneempaa työkulttuuria. Tämä tekee golfista erinomaisen työkalun yrityspäättäjille, jotka pyrkivät kehittämään menestyviä työyhteisöjä pitkäjänteisesti.

Työnantaja – Valitse henkilöstöetu, jonka työntekijät oikeasti haluavat

Tuoreen tutkimuksen mukaan suomalaiset palkansaajat haluavat eniten henkilöstöetuja, jotka kohdistuvat fyysiseen hyvinvointiin (kuten golfiin tai urheiluhierontaan), kulttuurielämyksiin sekä ravitsemukseen ja lounaaseen. Nämä kaikki saat järjestettyä helpoiten Epassilla.

Epassilla työnantaja päättää jaettavan hyvinvointibudjetin ja työntekijät valitsevat, mihin sen käyttävät. Etuja käytetään helpolla sovelluksella, jonne halutut edut latautuvat haluttuina aikoina. Käyttökohteita Epassilla on Suomen eniten. Ehkä siksi jo miljoona suomalaista epassittaa ostoksiaan työsuhde-etuna.

Tutustu ja ota Epassi käyttöön

Tilaa Golfpisteen uutiskirje