27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista
mainos MAINOS

TOP 10: Joululahjat golfarille

Tänä jouluna Dormy helpottaa pukin apurina golfareiden lähimmäisten työtä keräten top 10 -lahjavinkit moneen tarpeeseen.

Golfareille löytyy välineitä, vaatteita ja tavaroita vaikka millä mitalla. Jouluna voi olla hankalaa valita, mitä kuusen alle laittaisi. Me Dormylla halusimme auttaa tässä tärkeässä valintatyössä ja koostimme kymmenen loistavaa lahjaideaa golfarille.

Joku toivoo aina palloja, toinen taas jotain välinettä, jolla saa harjoittelusta parhaan mahdollisen irti. He, jotka ovat useampaan kertaan pohtineet mitä golfaiheista laitettaisiin tänä jouluna joulupukin lahjasäkkeihin, ovat varmasti huomanneet sen olevan kuin mantelin etsimistä satalitraisesta joulupuurosta; herkullisen mukavaa, mutta työlästä.

Tänä jouluna Dormy helpottaa pukin apurina golfareiden lähimmäisten työtä keräten top 10 -lahjavinkit moneen tarpeeseen. Tässä ne tulevat.

HUOM! Viimeinen päivä jouluksi perille ehtiville tilauksille on 14.12. Huomaa myös pidennetty palautusoikeus 7.1.2024 saakka!

Clicgear 4.0 musta 299€ (399€)-25% 

Clicgear 4.0 on kolmipyöräinen kärry, joka taittuu näppärästi kokoon. Sen kanssa golfkierros kulkee entistä sujuvammin ja ei olisi mikään joulun ihme, jos näkisit itse joulupukin kuljettavan lahjamailat loistavan kärryn avulla golfareiden koteihin.

TILAA TÄSTÄ

Garmin Approach S60 musta 259€ (429€)-40%

Olemme vakuuttuneita, että joulutontuilla on Garminin älykello kädessään heidän kerätessään tietoja kilteistä lapsista ja miksi ei aikuisistakin. Niin tarkkaa dataa joulupukilla on käytettävissään lahjoja jakaessaan. Garmin Approach S60 on erinomaisten golfominaisuuksien lisäksi loistava yleiskello, joka soveltuu moniin muihinkin urheilulajeihin.

TILAA TÄSTÄ

Pure Putting Mat 30×275 & Putting Cup 32,99€ (49,99€)-36% 

Talvi on parasta aikaa fiilistellä lyhyt putti iskuun. Puttimatto on helppo laittaa kotiin tai toimistoon. Matossa olevat merkinnät auttavat saamaan putit suoraksi eri etäisyyksiltä. Vihreä väritys sointuu täydellisesti joulukuusen kanssa, joten välipäivien puttikisat voi hoitaa vaikka kuusen ympärillä.

TILAA TÄSTÄ

Titleist ProV1 64,99€ 

Joulupalloista häikäisevin on tietenkin Titleist ProV1. Vuosikausia maailman huippujen suosituimpana pallona toiminut ”provikka” sopii harrastajapelaajillekin kuin tähti joulukuuseen. Uskallamme väittää, että jokainen golfari syttyy jouluaattona loistoonsa saadessaan paketista tusinallisen ProV1:ä.

TILAA TÄSTÄ

Pure PM2 Kiikari 149€ (269€)-45%

Mihin päin joulupukki poroineen lähti? Pure PM2 kiikarilla erotat kirkkaasti niin lentävän reen kuin griinillä häämöttävän lipunkin. Ladattava akku, magneettikiinnitys (esim. kärryyn tai golfautoon) ja vedenpitävyys ovat muutamia ominaisuuksia, jotka tekevät kiikarista käytännöllisen apuvälineen golfkentälle.

TILAA TÄSTÄ

Srixon AD333 19,99€ (31,99€)-38% 

Srixonin klassikkopallossa hinta ja laatu kohtaavat. Paranneltujen lento-ominaisuuksien lisäksi Spin Skin -pinnoite tekee pallosta miellyttävän käyttää lähipelissä. Jos kyseinen pallo ei ole entuudestaan tuttu, nyt on viimein aika tehdä tuttavuutta AD333:n kanssa. Luottokäyttäjät paketoivat mielellään näitä laatikoita kuusen alle useammankin.

TILAA TÄSTÄ!

Odyssey Red Ten Triple Track 159€ (329€)-52% 

Odysseyn punavartinen huippuputteri kilpailee joulun hehkeimmästä ulkomuodosta joulumuorin kanssa. Puttaamisen yksi olennaisimmista asioista on tähtääminen. Putterin lavassa olevat tähtäysviivat helpottavat pallon lähettämistä haluttuun linjaan. Aivan kuten joulun kauneimpien laulujen, myös tämän putterin kolme parasta puolta ovat vakaus, tempo ja tasapaino.

TILAA TÄSTÄ!

Bogeys & Birdies Bobble Hat 13,99€ 

Joulun aikaan ulkoillaan ja silloin on oltava lämmittävää tuotetta päällä ja päässä. Bogeys & Birdies tupsupipo on klassinen valinta niin pulkkamäkeen kuin viileiden säiden golfkierroksille. Pehmeä paketti on parhaimmillaan juuri tällainen.

TILAA TÄSTÄ!

Dormy Winter Mitts & Neckwarmer yhteensä: 17,98€ (32,98€)-45%Tuulenpitävät ja vettähylkivät kintaat lämmittävät kylmillä säillä. Sopivat monipuoliseen ulkoiluun ja alkukauden golfeihin.

TILAA KINTAAT TÄSTÄ!

Lämpimän asukokonaisuuden täydentää käytännöllinen tuubihuivi. Miellyttävästä materiaalista valmistettu huivi on mukava heittää kaulalle myös golfkentälle.

TILAA HUIVI TÄSTÄ!

Lahjakortti

Osa golfareista on äärimmäisen tarkkoja mailoistaan, vaatteistaan ja muista välineistään. Ennen muuta golfareiden puolisot tietävät, että bägi ja sen sisältä on lähes pyhä alue. Jos et ole täysin varma, onko esimerkiksi joulunpunainen lippis mieluisin päähineen väri lahjansaajalle, anna hänen itse päättää. Lahjakortti on voimassa kaksi vuotta.

TILAA TÄSTÄ

Tilaa Golfpisteen uutiskirje