27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][11]
KilpailuaSuomalaista

27.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][11]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - World Golf Championships

WGC-kisaan osallistuva pelaaja jahtasi Memphisissä Tommy Fleetwoodin nimikirjoitusta

Poom Saksansinin bägissä on yksi pallo, jota hän ei taatusti heitä katsojille viikonvaihteessa. Kuva: Getty Images

Thaimaalainen näki Fleetwoodin jo ennen turnausta, mutta ei arvannut mennä häiritsemään suurta idoliaan.

World Golf Championships -sarjan kilpailuihin osallistuvat pelaajat eivät tyypillisesti kulje toistensa perässä kynä ja paperilappu kädessä, vaikka kisakentällä toinen toistaan suurempia tähtiä liikkuukin.

Toisen pelaajan fanittaminen ei toki ole kielletty, vaikka he kamppailisivat turnauksessa samoista palkintorahoista. Samaa mieltä lienee Poom Saksansin, joka sai viimevuotisen Indonesian Mastersin voittajana kutsun Memphisissä meneillään olevaan WGC-St. Jude FedEx Invitational -turnaukseen.

Edellä mainitussa Asian Tourin kilpailussa taakseen muun muassa Justin Rosen ja Henrik Stensonin jättänyt Saksansin kertoi tavoitelleensa ennen tämän viikon kisaa suurta idoliaan Tommy Fleetwoodia saadakseen tältä nimikirjoituksen.

Maailmanlistalla sijalla 249 oleva Saksansin sanoi nähneensä Fleetwoodin keskiviikkona puttiviheriöllä, mutta ei halunnut häiritä tätä, koska suosikki ”näytti niin kiireiseltä”.

Kohtaaminen järjestyi viimein ensimmäisen kierroksen jälkeen, ja Fleetwood rustasi Saksansinin ojentamaan palloon signeerauksensa.

Tilannetta vieressä seurannut henkilö kertoi Fleetwoodille, että ”hän (Saksansin) pelasi tänään kaksi alle (68)”. Tulos oli sama kuin Fleetwoodilla, ja britti totesi, että ”mehän voimme vielä pelata yhdessä”.

AT:lla kolme turnausta voittaneen Saksansinin, 26, pelit eivät ole jatkossa sujuneet yhtä hyvin kuin Fleetwoodilla, joten yhteinen kilpailukierros ei toteutunut ainakaan vielä Tennesseessä.

Ensin mainitulle sunnuntaina seuraa TPC Southwind -kentällä tekee Tanskan Lucas Bjerregaard. Fleetwoodia puolestaan kirittää USA:n Billy Horschel.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje