25.6.–2.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][24]
KilpailuaSuomalaista

25.6.–2.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][24]
KilpailuaSuomalaista
Challenge Tour - Kilpagolf

Oliver Lindell paransi loppua kohden, mutta kärki pääsi karkuun

Oliver Lindell ei saanut päätöskierroksella itsestään parasta irti. Kuva: Getty Images

Lindell otti Swiss Challengessa toisen peräkkäisen 15. sijan.

Oliver Lindell (-10) ei syttynyt taistelemaan sunnuntaina Folgensbourgissa Ranskassa käydyn Challenge Tourin kilpailun voitosta. Hän pelasi Swiss Challengen neljännellä kierroksella tuloksen 72, ja putosi jaetulle 15. sijalle.

Lauantaina kisaa hetkellisesti johtanut Lindell lähti päätöspäivään kaksi lyöntiä paalupaikkaa jakaneista pelaajista. Etuysin useat virheet pudottivat hänet kuitenkin kärkitaistelusta. Toinen kenttäpuolisko sujui vahvasti, mutta parhaat sijoitukset pääsivät karkaamaan käsistä.

”Oli kyllä vaikea alku. Kaksi snap-hukkia draiverilla ykkösellä ja kakkosella ja oltiin aika hukassa. Kolmen putin griinit vielä kuutosella ja seiskalla, niin peli oli aika pitkälti siinä. Hyvä nousu kuitenkin lopussa, joten ekat päivät eivät menneet kokonaan hukkaan. Ihan ei voi silti tyytyväinen olla”, Lindell sanoi.

Kauden toinen top 10 -sijoitus jäi lopulta kahden lyönnin päähän. Myös viikko sitten Portugalissa 15:nneksi päätynyt Lindell nousi kiertueen Road to Mallorca -pistelistalla sijalle 87 parantaen selvästi asemiaan kamppaillessa paremmasta kategoriasta seuraavalle kaudelle.

Lauri Ruuska (-7) jakoi 25. sijan. Roope Kakko karsiutui.

Golf Saint Apollinaire -kentällä pelatussa kilpailussa nähtiin kahden ruotsalaispelaajan, Adam Blommen ja Jesper Svenssonin (-17) välinen uusinta. Blomme ratkaisi pelin edukseen ensimmäisellä playoff-reiällä. Molemmat ovat jo varmistaneet nousunsa ensi kaudeksi DP World Tourille.

Ruuska jatkaa Challenge Tourin pistelistalla parhaana suomalaisena sijalla 30. Kärjessä on Ranskan Ugo Coussaud.

Challenge Tourilla ei ole ensi viikolla kilpailua. Oliver Lindell matkustaa Tanskaan, jossa hän pelaa DP World Tourin karsintojen ykkösvaiheen turnauksen.

Lue seuraavaksi: Oliver Lindell pelaa sunnuntaina voitosta: ”Kauden parhaalle rundille olisi nyt tilausta”

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje