Ursula Wikströmille toinen peräkkäinen huippusijoitus LET-kiertueella - Golfpiste.com

[10][24]

Ursula Wikströmille toinen peräkkäinen huippusijoitus LET-kiertueella

Ursula Wikström vahvisti asemaansa LET:n rankingin parhaana suomalaisena. Kuva: Mark Runnacles/LET

Wikström pelasi kilpailun huonoimman kierroksensa päätöspäivänä.

Ursula Wikström (-9) ei yltänyt viikonvaihteessa yhtä vahvaan suoritukseen kuin naisten Euroopan kiertueen edellisessä kilpailussa. Women’s Irish Openissa hän taisteli ykköstilasta loppumetreille saakka, mutta Espanjan turnauksen päätöskierroksella kärki piti hänet loitolla.

Hän pelasi sunnuntaina heikoimman tuloksensa La Sella Openissa, ja putosi kolmannelta sijalta kuudenneksi. Etuysi La Sella Golf Resortin kentällä sujui lupaavasti, mutta takaysin tulos painui kolme yli parin.

”Tänään oli vaikea päivä. Kaikki missilyönnit löin paikkoihin, missä ne maksoivat paljon. Putterikaan ei toiminut ihan niin hyvin kuin olisin halunnut. Ei saanut puristettua itsestään oikein mitään irti tänään”, Wikström harmitteli.

Top 10 -sijoitus oli hänelle jo uran 36:s Ladies European Tourilla. Alicantesta 31 000 euroa palkintorahaa ansainnut Wikström nousi kiertueen rankingissa kymmenen pykälää, sijalle 25.

Elina Nummenpää (-5) otti jaetulla 18. tilallaan parhaan sijoituksensa LET:llä lähes kahteen vuoteen. Emily Penttilä (+8) jakoi 60. sijan ja Sanna Nuutinen (+10) oli 62:s.

La Sella Openin voiton vei Helen Briem (-18). Saksalainen jätti toiseksi sijoittuneen, päivän kovimman tuloksen pelanneen Ranskan Pauline Roussin-Bouchardin kahden lyönnin päähän. Tshekin Sara Kouskova (-13) oli kolmas. Kärjen peli oli sunnuntaina vakaata, sillä turnauksen kolme parasta pelasi sunnuntaina bogittoman kierroksen.

Ykköstila oli tänä vuonna neljä kilpailua kakkoskiertueella voittaneelle Briemille ensimmäinen Ladies European Tourilla.

Lue seuraavaksi: Wikströmin unelma avausvoitosta elää: ”Jotenkin sain hyvän tuloksen aikaiseksi”