11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista

11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf

Tunnelma tiivistyy Sydneyssä

Tiger aloittaa Sydneysta Aussi-kiertueensa

Aloitimme sunnuntai-iltana matkan kohti Australian suurinta kaupunkia Sydneyta. Päivän matkustamisen jälkeen olimme Sydneyssa aamu seitsemältä, josta innokkaasti otimme saman tien taksin kohti East Lake Golf Clubia ja Tigerin lehdistötilaisuutta. Ensimmäisen päivän anti videolla, joka näkyy uutisessa on mm. rangelta. Taustalla pyörii golfin suurnimiä, kuten Adam Scott ja Tiger Woods. Samoilla miehillä on käynnissä lievä kolmiodraama liittyen Tigerin ex- ja Scottin nykyiseen caddieen Steve Williamsiin.

Tigerin lehdistötilaisuudessa australialaismedia ei ollut saada tarpeekseen Williamsiin liittyvistä kysymyksistä, vaan tilaisuuden juontaja joutui rajoittamaan kysymysten sisältöä. Golfpiste esitti Tigerille kysymyksen, jossa udeltiin hänen harjoitusvastustajiaan väliviikkojen aikana…

Tiger esiintyi melko rentona lehdistölle

Tiger esiintyi melko rentona lehdistölle

”Olen pelaillut paljon Jupiterissa (uusi kotikenttä) vanhojen tuttujen kanssa. Suuri osa Presidents Cup -joukkueesta on pelannut muualla kisoja, joten en ole heihin ollut paljon yhteydessä. Jonkin verran on tullut pelattua Rickie Fowleria vastaan ja muiden PGA Tourin pelaajien kanssa”, Tiger kertoi. Jason Day on australialaisten ykköstykki torstaina käynnistyvässä kilpailussa. Maailmanlistan seiska saanee pelikaverikseen Tiger Woodsin, jota oli toivonut ennakkoon. ”Tigerin takia minä heräsin lapsena viideltä ja menin harjoittelemaan ennen koulua. Hänen vaikutuksensa lajiin on ollut käsittämätön, jonka johdosta meitä kutsutaan nykyään urheilijoiksi”, Day hauskuutti mediaväkeä. Jason Day ei ole pelannut koskaan Tigerin kanssa ja on otettu mahdollisuudesta. ”Eihän se vielä ole varmaa, mutta olen ymmärtänyt näin tapahtuvan. En tunne häntä kovin hyvin, mutta jos pukuhuoneessa kohtaamme, niin usein chattaamme pari minuuttia”, Jason Day kertoi. Palataksemme Tigerin ja Steven draamaan vielä hetkeksi, joutui Tiikeri myös paneutumaan asiaan. Draamaa rakastava lehdistö kaivoi Tigerilta tiedon, että aamulla miehet olivat puhuneet naamakkain. ”Puhuimme asiasta aamulla kasvotusten. Steve pyysi anteeksi ja en missään nimessä pidä häntä rasistina. Asiat ovat eromme jälkeen menneet huonompaan suuntaan ja en voi omalta osaltani muuta kuin spekuloida mistä se johtuu. En tiedä miten asiat tästä jatkuvat”, Tiger kertoi. Toivomme lukijoilta kommenttiosioon toiveita siitä, mitä ensisijaisesti haluaisitte nähdä videoilla. Tallennamme kaikkea mielenkiintoiseksi kokemaamme harjoitusalueilta ja kulisseista. Ehdotukset otetaan huomioon, mutta Tigerin 1 vs 1 haastattelu voi olla vaikeaa päästä toteuttamaan (yritys on silti kova).

Bill Haas verryttelee

Bill Haas verryttelee

<a href=Bubba Watson harjoituskierroksella" width="505">

Bubba Watson harjoituskierroksella

Sydney hiljenee, seuraava raportti keskiviikkona…

Nikke Tyry, Juho Vesanen

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (3 kpl)

  Miikka Mäntykorpi says:

  Moro Nikke & Juho Kysyisin vähän kentästä seuraavaa: MIten näette suosiiko baana bighittereitä enemmän kuin normaalisti? Onks par 5- väylät 2 päälle- väyliä ns. normijannuillekin? Entä raffit onko paksut eli suosiiko tarkkoja avaajia normaalia enemmän vai voiko ”Watsonit” räiskiä? Millasta keliä on luvassa ekoille rundeille? Entä keli muuten tuulista/tyyntä? Hyvää reissua. Tigerille terveisiä.

  Nikke says:

  Moro Miikka, Mennaan tanaan vahan tarkemmin kentalle kaymaan ja otetaan siita selvaa. Eilen meni vahan jetlagissa, joten ei kovin kauas lahdetty pressikeskuksesta. Tanaan varmaan paneudutaan jonkin verran mailavalintoihin jne. mita Tiger kentalla tekee. Aamulla pitaisi loytya videosta. Nikke

  Matti Haukka says:

  Olette näemmä kuitenkin olleet The Lakes Golf Clubilla. Jutussa mainitsemanne East Lake Golf Club, jossa luulitte olleenne on sen naapurikenttä, joka ei ole kovin kummoinen . Pelasin siellä n. 3 viikkoa sitten ja sain vain ihailla näkymiä pienen järven toiselle puolelle The Lakes Golf Clubille. Hyvää reissua teille ja jos ja kun käytte pelailemassa itsekin, olisi mukava saada kenttäraportteja ja erityisesti sitten Melbournesta päin.