[5][10]

[5][10]
Kilpagolf - PGA Tour Latinoamerica

Toni Hakulalle kauden ensimmäinen top 10 -sijoitus ”latinokiertueella”

Toni Hakula otti kauden ensimmäisen ja uransa toisen top 10 -sijoituksen PGA Tour Latinoamerica -kiertueella. Kuva: Getty Images

Hakula tavoittelee seuraavaksi paikkaa Korn Ferry Tourin karsintafinaaliin.

Toni Hakula otti viikonvaihteessa kauden ensimmäisen top 10 -sijoituksensa Limassa Perussa käydyssä PGA Tour Latinoamerica -kiertueen kilpailussa.

Hän päätti urakkansa mainioon 67 lyönnin kierrokseen, ja sijoittui jaetulle kymmenennelle tilalle kokonaistuloksellaan 274 (-14). Eroa Peru Openin voiton vieneeseen Argentiinan Leandro Marelliin kertyi viisi lyöntiä.

Kyseessä oli Hakulan 12. kilpailu latinokiertueella tänä vuonna. Kausi ei ole ollut espoolaislähtöiselle pelaajalle helppo, sillä karsiutumisia on tullut seitsemän, ja joukossa on Perun kisan ohella vain yksi top 20 -sijoitus.

Hänen paras saavutuksensa PGA Tour Latinoamerica -kiertueella on voitto viime vuonna Meksikossa pelatussa reikäpeliturnauksessa.

Hakula on parhaillaan PGATLA:n rankingissa sijalla 64. Hän osallistui aiemmin syksyllä myös USA:n kakkoskiertueen Korn Ferry Tourin karsintoihin ja eteni seuraavalle portaalle, jonka kisoja pelataan loka-marraskuun vaihteessa eri puolilla Yhdysvaltoja.

PGA Tour Latinoamerica -kiertueen kilpailut jatkuvat alkaneella viikolla Rio Hondossa Argentiinassa. Hakula jättää tämän turnauksen väliin edessä olevan karsintakilpailun vuoksi.