18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista

18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Solheim Cup

Solheim Cupin varakapteenit nimetty

Joanne Morley, Alison Nicholas ja Annika Sörenstam yrittävät luotsata joukkueensa iskukykyiseksi, jotta Yhdysvaltojen voittoputki katkeaa. © Getty Images

Irlannissa vuonna 2011 pelattavaan Solheim Cupiin Euroopan varakapteeneiksi on nimitetty Annika Sörenstam ja Joanne Morley. Nimityksistä päätti Euroopan joukkueen kapteeni Alison Nicholas.

Annika Sörenstam pitää nimissään Solheim Cupin pistetilaston kärkitilaa. Ruotsalainen ehti pelata uransa aikana kahdeksassa Solheim Cupissa. Pisteitä Sörenstam keräsi Euroopan joukkueelle yhteensä 24. Joanne Morley ehti kartuttaa Euroopan pistesaldoa yhdessä Solheim Cupissa, jossa pelasi vuonna 1996. Kaksinkertainen Ladies European Tourin voittaja on toiminut varakapteenina myös vuonna 2009.
”Urani tähtihetkistä osa liittyy Solheim Cupiin ja se helpotti mukaan lähtemistä. Nyt voin taas olla mukana turnauksessa ja yrittää auttaa palkinnon takaisin saamiseksi”, Sörenstam hekumoi.
Solheim Cup on nimetty Ping-mailamerkin perustajan Karsten Solheimin ja hänen perheensä mukaisesti. Yhdysvallat on voittanut Euroopan kolmessa viimeisessä Solheim Cupissa. 11 pelatusta Solheim Cupista Euroopalla on kolme voittoa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje