[6][5]
Challenge Tour - Kilpagolf

Snobeck piti pintansa

Anthony Snobeckin molemmat CT-voitot ovat tulleet Italiassa. © Getty Images

Antti Ahokas esitti virheetöntä peliä Italian CT-turnauksen päätöspäivänä. 17 parin ja yhden birdien muotoilema 70 lyönnin kierros nosti hänen sijoitustaan lopputuloksissa kahdeksan pykälää. Ahokas (-2) päätyi Tucsany Openissa 22:nneksi kierroksin 69-70-73-70.

Lappeenrantalainen on pelannut tällä kaudella neljä kisaa Challenge Tourilla, joista kaksi ensimmäistä päättyi karsiutumiseen. Ahokas oli edellisviikonloppuna Pariisissa pelatussa turnauksessa 49:s.

Tuscany Openin voitto meni Anthony Snobeckille, joka johti kisaa jo 54 reiän jälkeen. Ranskalainen (-12) pelasi sunnuntain tuulisessa ja kosteassa säässä tuloksen 67 pitäen 19-vuotiaan Chris Lloydin lyönnin päässä.

”Päivä oli pitkä ja sää todella hankala, mutta pelasin taas hyvin. Olen erityisen tyytyväinen siitä, etten tehnyt kahdella viimeisellä kierroksella yhtään bogia”, Snobeck iloitsi.

Voitto oli 28-vuotiaalle Snobeckille toinen Challenge Tourilla. Ensimmäinen tuli niin ikään Italiassa viisi vuotta sitten.

Finaalikierroksen kovimman (66) tuloksen tehnyt Leif Westerberg jakoi kolmannen sijan yhdessä Birgir Hafthorssonin kanssa.