11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista

11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Challenge Tour - Kilpagolf

Snobeck johtoon Florencessa

Anthony Snobeck tavoittelee uransa toista CT-voittoa Italiassa. © Getty Images

Kolmannen kierroksen ensimmäisellä reiällä birdien tehnyt Antti Ahokas ei pystynyt säilyttämään päivän edetessä nousujohteista otetta. Ahokkaan kiusaksi koituivat perjantain tapaan Poggio dei Medicin kentän 6:s ja 12:s reikä, joilla hän teki bogin. Näiden lisäksi suomalainen teki vielä yhden bogin sekä ulosmenossa että sisääntulossa.

Päivän kierros 73 pudotti Ahokkaan (-1) tulosluettelossa 30:nneksi. Hänellä on ennen Tuscany Openin finaalikierrosta matkaa kymmenen parhaan joukkoon neljä lyöntiä.

Kun ennen kolmatta kierrosta kaikki jatkoonpäässeet mahtuivat kuuden lyönnin sisälle, saattoi kärkipäässä olla odotettavissa enemmänkin muutoksia.

Lauantain kovimmasta kierroksesta (65) vastasivat Anthony Snobeck ja Jose-Filipe Lima. Ensin mainittu siirtyi myös kisan johtoon yhteistilanteessa -8.

”Hienoa olla kärjessä, pelasin tänään todella hyvin. Voitin Challenge Tourin kisan Italiassa 2006, mutta kirin silloin kymmenen lyönnin päästä uusintaan. Nyt tilanne on toisenlainen”, Snobeck sanoi.

Toista sijaa (-7) jakavat Raphael De Sousa, Chris Llyod, BirgirHafthorsson ja Andrea Maestroni pelasivat lauantaina kierroksensa 67-68 lyönnillä hämmentäen Snobeckin kanssa lähes täysin kärjen asetelmat.

Niin ikään tuloksessa -7 oleva Jordi Garcia on kuuden parhaan joukossa ainoa, joka on pysytellyt tuloslistan yläpäässä alusta saakka.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (2 kpl)