Samoojalta loistava avauskierros Filippiineillä - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
Asian Tour - Kilpagolf

Samoojalta loistava avauskierros Filippiineillä

Kalle Samoojalla on edelleen mahdollisuus uusia pelioikeutensa Asian Tourille nappaamalla top 3 -sijoitus Filippiineiltä. Kuva: Getty Images

Kalle Samooja käynnisti Asian Tourin kauden päättävän Philippine Openin hienosti. Samooja teki tuloksen -3 (69), joka oikeuttaa jaettuun 11:nteen sijaan avauskierroksen jälkeen.

”Ei mikään erityinen päivä kentällä, mutta tulokseen täytyy olla ihan tyytyväinen. Vissiin kolme lyöntiä kärkeen, mikä pitäisi huomenna kuroa umpeen”, Samooja kommentoi.

Kisaa johtaa Kanadan Lindsay Renolds tuloksella -6.

Kilpailu on typistetty kolmen kierroksen mittaiseksi rajun taifuunin kiusattua Filippiinejä menneellä viikolla. Kisan aloitus siirrettiin perjantaihin sateiden kasteltua kentän läpimäräksi alkuviikolla.

”Kenttä oli yllättävän kova, eikä taifuunista tosiaan ollut enää tietoakaan. Tällä alueella satoi paljon, mutta kenttä veti veden hyvin. Ei ainakaan ennusteen mukaan pitäisi olla mitään ongelmia”, Samooja kuvaili.

Kisassa ovat mukana myös Janne Kaske ja Peter Erofejeff. Myös Kaske onnistui perjantaina hienosti, hän jakaa tuloksella -1 (71) sijaa 38. Erofejeffin avauskierros vaati 75 (+3) lyöntiä, joten jatkopaikkaan yltääkseen hänen on lauantaina puskettava kierrostuloksensa tukevasti alle 70 lyönnin.

Sami Sarpakunnas

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje