11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista

11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Asian Tour - Kilpagolf

Samooja nousi kärkitaisteluun Philippine Openissa

Kalle Samooja kamppailee sunnuntaina vuoden viimeisen turnauksen voitosta Aasian kiertueella.

Kalle Samooja (-8) oli myös toisella kierroksella yksi Aasian kiertueeseen kuuluvan Philippine Openin parhaimmista. Hän pelasi lauantaina tuloksen 67, ja on kisassa hienosti kolmantena ennen päätöskierrosta. Eroa kärjessä olevaan Kanadan Lindsay Renoldsiin on kaksi lyöntiä.

Samoojan toisen kierroksen kortista löytyi seitsemän birdietä ja kaksi bogia. Hän pystyi hyödyntämään lauantaina mainiosti Luisita Golf & Country Clubin kentän pitkät väylät, tekemällä jokaiselle par-viitoselle birdien.

Viheriöosumia Samoojalle kertyi avauspäivän tapaan 12, ja väyläosumia (8/14) oli yksi enemmän. Putteriaan hän käytti viheriöillä 25 kertaa.

Myös Janne Kaske (-5) oli toisella kierroksella hyvässä vireessä pelattuaan tuloksen 68. Hän paransi sijoitustaan 23 pykälällä ja kiipesi tulosluettelossa 15:n joukkoon.

Peter Erofejeff (+4) jäi pääsystä finaalikierrokselle neljän lyönnin päähän.

Philippine Openissa toisena oleva Australian Scott Barr liittyy sunnuntaina Samoojan ja Renoldsin seuraksi kolmantena pyöränä kisan viimeiseen ryhmään. Heidän starttiaikansa on klo 2.50 Suomen aikaa.

Tarlacissa pelattava 300 000 dollarin turnaus jouduttiin typistämään 54 reiän pituiseksi alkuviikolla seudulla liikkuneen taifuunin vuoksi. Runsas vedentulo kuivatti kentän pelikuntoiseksi vasta perjantaina.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje