21.5.–28.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][16]
KilpailuaSuomalaista

21.5.–28.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][16]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Masters

Rory McIlroy jätti avioerohakemuksen

Rory McIlroy vaimonsa Erican kanssa syksyllä 2023 Ryder Cupissa. Kuva: Getty Images

Nähtäväksi jää, miten erohakemuksen uutisoiminen majorin alla vaikuttaa McIlroyn keskittymiseen.

Jos avioerolle koskaan hyvää ajankohtaa on, se tuskin ainakaan on major-turnauksen alla. Ei Rory McIlroyn ero vielä PGA Championshipin alla selvä ole, mutta avioerohakemuksen viime viikolla uransa 26. PGA Tourin voittonsa ottanut maailmanlistan kakkonen maanantaina Palm Beach Countyn oikeustoimelle jätti.

Rory McIlroy, 35, on ollut naimisissa Erican kanssa vuodesta 2017 lähtien. Pariskunnalle syntyi Poppy-tytär elokuussa 2020.

Ymmärrettävästi McIlroy kieltäytyi julkaisemassaan tiedotteessa kommentoimasta asiaa enempää. Nähtäväksi jää, miten hyvin media tähtipelaajan toivetta kunnioittaa. Ensimmäinen testi on keskiviikkona, jolloin McIlroyn on määrä pitää lehdistötilaisuus Valhalla Golf Clubilla.

Vuonna 2014, kun PGA Championship viimeksi pelattiin Valhalla Golf Clubilla, Rory McIlroy voitti edellisen kerran major-turnauksen. Hän on yksi suurimpia voittajasuosikkeja tänä vuonna. Henkisen kantin kestävyyttä mitataan kuitenkin nyt poikkeuksellisella tavalla.

Toisaalta asian voi nähdä niinkin, että nyt kissa on nostettu pöydälle, eikä asiaa tarvitse enää pimittää. Ehkä se vapauttaa peliä entisestään ja sunnuntaina Wanamaker Trophy ojennetaan McIlroylle kolmannen kerran?

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje