[9][10]
Kilpagolf - Nordic League

Pulkkanen kolmas Uppsalassa

Tapio Pulkkanen menestyy viikosta toiseen Nordic Liigassa. Kuva: Juha Hakulinen

Tapio Pulkkasen (-11) hyvät otteet jatkuivat Ruotsin Uppsalassa pelatussa Nordic Liigan turnauksessa. Päätöskierroksella kuusi sijaa noussut Kymen Golfin kasvatti venyi kisan lopputuloksissa kolmanneksi. Hän löi GolfUppsala Openissa kierrossarjan 70-70-68.

Pulkkasella oli kolmannen kierroksen ulosmenossa hieman vaikeuksia. Hän pelasi etuysin yksi yli parin, mutta järjesti sisääntulossa hienon näytöksen kahden eaglen ja kolmen birdien siivittämänä. Vain 14. reiän bogi esti häntä alittamasta 30 lyönnin rajan takaysillä.

Erik Myllymäki (69-73-69) ja Niklas Dahlgren (71-68-72) alittivat 54 reiän turnauksessa parin kahdeksalla lyönnillä. Se riitti jaettuun seitsemänteen sijaan.

Riku Mattila ja Jonas Haglund karsiutuivat.

Uppsalan turnauksen voitti isäntämaan Richard Pettersson (-17). Euroopan kiertueellakin pelannut Norjan Eirik Tage Johansen (-12) oli kolmas.

Pulkkasella on Nordic Liigan rankingissa suvereeni johto.