[11][17]
Kilpagolf

Poulter ja Johnson Shark Shootoutin vahvimmat

Ian Poulter kypsytti yhdessä Dustin Johnsonin kanssa muut 11 joukkuetta Shark Shootoutissa. © Getty Images

Pari kuukautta sitten Ryder Cupissa vastakkaisissa joukkueissa pelanneet Ian Poulter ja Dustin Johnson muodostivat Greg Normanin kutsukilpailussa toimivimman kaksikon. Toiseksi sijoittuneet Darren Clarke ja Graeme McDowell hävisivät voittajille kaksi lyöntiä.

Ian Poulter ja Dustin Johnson (59) voittivat sunnuntaina päättyneen Shark Shootoutin jättämällä ratkaisukierroksella Darren Clarken ja Graeme McDowellin (59) taakseen kahdella lyönnillä. Päätöspäivän pelimuotona oli scramble.

Poulter ja Johnson (-30) ottivat kisassa ohjat käsiinsä tekemällä Tiburon Golf Clubin kentän neljälle ensimmäiselle reiällä birdiet. Tämän jälkeen heidän voitolleen ei ilmaantunut todellista uhkaa.

Toisen kierroksen jälkeen kärkipaikan jakaneet Jerry Kelly-Steve Stricker (64) ja Fred Funk-KennyPerry (66) jäivät sunnuntaina kärkijoukkueiden jalkoihin. Greg Normanin kutsukilpailun viimevuotista voittoaan puolustaneet Kelly ja Striker jakoivat lopulta kolmannen sijan yhdessä Chris Di Marcon ja AnthonyKimin kanssa. Funk ja Perry valahtivat puolestaan jaetulle viidennelle tilalle.

Voittajatiimi Poulter&Johnson kahmaisi kaikkiaan kolmen miljoonan dollarin palkintopotista yhteensä 750 000 taalaa. Kilpailun isäntä Norman pelasi Shark Shootoutissa yhdessä Matt Kucharin kanssa sijoittuen 12 joukkueen kisassa yhdeksänneksi.

Naplesissa, Floridassa pelatussa kisassa kamppailtiin jokaisena pelipäivänä eri kilpailumuodossa: greensomessa, better ballissa sekä scramblessa.