18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista

18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - LPGA Tour

Pettersen jahtaa voittoa

Suzann Pettersen kohtaa New Jerseyn reikäpeliturnauksen välierässä Na Yeon Choin. © Getty Images

Yhteensä 64 pelaajan joukko on typistynyt neljän pelaajan välieräkamppailuksi New Jerseyssä pelattavassa Sybase Match Play Championshipissä. Ensimmäisessä välieräottelussa kohtaavat Cristie Kerr ja Angela Stanford, toisessa matsissa Suzann Pettersen ottaa mittaa LPGA Tourin ansiolistaa johtavasta Na Yeon Choista.

Puolivälierissä Kerr voitti Ai Miyazaton lukemin 3/2. Muut ottelut olivat hieman tasaisempia, sillä niin Stanford (Paula Creamer) kuin Choi (Sophie Gustafson) kukistivat vastustajansa numeroin 2/0. Lauantai-iltäpäivän tiukin puolivälierä käytiin Pettersenin ja Yani Tsengin välillä. Tässä kamppailussa norjalainen oli lukemin 1/0 parempi.

Ottelu Tsengiä vastaan oli Pettersenille jo kolmas matsi, joka päättyi tällä viikolla 18. reiällä. Hän ratkaisi pelin edukseen tekemällä viimeisellä reiällä birdien Tsengin paria vastaan.

Välieriin yltäneiden tieltä neljän parhaan joukkoon ovat väistyneet seuraavat pelaajat:

Christie Kerr (Amanda Blumenherst, Belen Mozo, Kyeong Bae ja Ai Miyazato) Angela Stanford (Candie Kung, Wendy Ward, Meena Lee ja Paula Creamer) Suzann Pettersen (Natalie Gulbis, Amy Hung, Stacy Lewis ja Yani Tseng) Na Yeon Choi (Catriona Matthew, Karen Stupples, Alena Sharp ja Sophie Gustafson)

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje