[10][17]
Asian Tour - Kilpagolf

Par-nelosella 11 lyöntiä käyttäneen Janne Kasken Open-haaveet sulivat Singaporessa

Janne Kaske menetti pelin Singapore Openissa päätöspäivän ensimmäisillä rei'illä. Kuva: Getty Images

Päivän heikoimman tuloksen Asian Tourin kilpailussa pelannut Kaske ei tunnu millään saavan ehjää kokonaisuutta samaan viikkoon.

Janne Kaske (+6) koki pahan takaiskun sunnuntaina Singaporessa päättyneessä Asian Tourin kilpailussa. Hän pelasi SMBC Singapore Openin viimeisellä kierroksella tuloksen 83, ja putosi seitsemänneltä sijalta 50 pykälää alemmaksi.

Kaske aloitti kierroksen tuplabogilla, mutta isommat vaikeudet olivat vasta edessä. Hän käytti Sentosa Golf Clubin Serapong-kentän kolmannella reiällä (par 4) peräti 11 lyöntiä ja teki heti perään päivän toisen tuplaboginsa.

Kierrostaan neljän reiän jälkeen 11 yli parin ollut Kaske pelasi etuysin loput reiät yhden alle, mutta peli korkean sijoituksen osalta oli jo menetetty. Tulos +12 oli sunnuntain heikoin.

Panokset Singapore Openissa olivat suuret, sillä kilpailun neljälle parhaalle oli luvassa paikka ensi kesän Open Championshipiin sekä parin viikon kuluttua pelattavaan Saudi International -kilpailuun.

Kaske oli ennen päätöspäivää lyönnin päässä neljättä sijaa jakaneista pelaajista.

Suomalainen on silloin tällöin väläytellyt, mutta ongelmana on pidempään ollut ehjän kokonaisuuden löytyminen samassa kilpailussa. Tällä kertaa hyvä työ valui läpi sormien finaalikierroksella.

Kaske sijoittui edellisen kerran top 10:een toukokuussa 2019 Etelä-Koreassa pelatussa Asian Tourin kilpailussa, jonka uusinnassa hän hävisi isäntämaan Taehee Leelle.

Singapore Openin voitti Sadom Kaewkanjana (-13). Kakkossijan jakaneet Japanin Yuto Katsuragawa ja Korean Joohyung Kim jäivät thaimaalaisesta kolmen lyönnin päähän.

Neljänneksi sijoittunut USA:n Sihwan Kim (-9) otti viimeisen tarjolla olleen paikan heinäkuussa St Andrewsissa pelattavaan 150. Openiin.