28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista

28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista
Asian Tour - Kilpagolf

Paalulta finaalikierrokselle lähtevä Janne Kaske: ”Keulilla ollessa on parempi pitää katse eteenpäin”

Janne Kaske on sunnuntaina ison mahdollisuuden edessä. Kuva: Getty Images

Kaske taistelee sunnuntaina Koreassa uransa hienoimmasta saavutuksesta.

Janne Kaske säilytti kärkipaikkansa lauantaina Koreassa jatkuneessa Asian Tourin -kilpailussa. Hän pelasi kolmannella kierroksella tuloksen 68 ja siirtyi kokonaistilanteeseen yhdeksän alle.

Kaskella ja samassa tuloksessa 204 oleva isäntämaan Taehee Leellä on ennen finaalikierrosta mukava etumatka, sillä toinen korealainen Hyungjoon Lee ja Thaimaan Phachara Khongwatmai ovat kaksikkoa neljä lyöntiä perässä.

Bangkokissa asuva porvoolainen oli ensimmäisellä kenttäpuoliskolla tehokkaana, sillä hän iski ulosmenossa neljä birdieä. Takaysillä Kaskelle kirjattiin yksi birdie ja kaksi bogia.

”Unelmastartti tänään, -3 viiden reiän jälkeen. Aika puhdasta lyömistä koko päivän, joten pelaaminen oli stressitöntä. Olin oikeastaan yllättynyt miten rauhallisena pysyin koko päivän, yleensä tällaisessa tilanteessa syke ja jännitystaso ovat vähän korkeammalla”, Kaske sanoi.

Panokset sunnuntaille ovat kovat, sillä Kaske jahtaa Namseoul Country Clubin kentällä pelattavassa Caltex Maekyung Open Golf Championship -turnauksessa uransa kovinta saavutusta.

”Huomenna pelataan totta kai voitosta. Keulilla ollessa on parempi pitää katse eteenpäin, eikä ruveta laskeskelemaan ja puolustamaan”, hän totesi.

Kisan toinen suomalainen, Teemu Putkonen, karsiutui.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje