28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista

28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista
Challenge Tour - Kilpagolf

Oliver Lindell kiri Challenge Tourilla komeasti kärkisijoille

Oliver Lindell oli yksi parhaista toisella kierroksella. Kuva: Getty Images

Myös Lauri Ruuskan pelin jatkuvat viikonloppuna Ranskassa.

Oliver Lindell (-8) löysi lisävaihteen Ranskan Foulgensbourgissa meneillään olevassa haastajakiertueen kilpailussa. Hän pelasi Swiss Challengessa perjantaina erinomaisen tuloksen, 67, ja on noussut jaetulle viidennelle sijalle.

”Tänään oli kyllä vakuuttavaa pallonlyömistä. Putteja olisi pari voinut upota enemmän, mutta hyvä näinkin. Pyritään jatkamaan samaa”, Lindell sanoi.

Päivän kovinta tulosta jakanut Lindell ei viisi birdieä tuottaneella kierroksellaan paria heikompiin reikätuloksiin sortunut. Virheet ovat muutenkin pysyneet hyvin kurissa: porvoolaisen ainoa bogey on peräisin torstain kierroksen neljänneltä (kentän 13.) reiältä.

Lindell on kärjessä olevaa Etelä-Afrikan Brandon Stonea (-11) kolme lyöntiä perässä. Toista sijaa jakaviin pelaajiin eroa on yksi lyönti.

Golf Saint Apollinairen kentällä pelattavassa kilpailussa jatkoon ylsi myös par-tahdissa perjantaina pelannut Lauri Ruuska (-4). Hän on 39. sijaa jakavien joukossa. Roope Kakko (+3) ei selvittänyt karsintarajaa.

Stonella on Swiss Challengen kärjessä kahden lyönnin etumatka USA:n Julian Suriin, Italian Lorenzo Scaliseen ja Englannin Sam Bairstowiin.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje