Matilda Castrénille jo toinen voitto yliopistogolfissa - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Yliopistogolf

Matilda Castrénille jo toinen voitto yliopistogolfissa

Matilda Castrén pelasi ensimmäisen kerran urallaan kaikki kisakierrokset kuutosella alkavalla tuloksella ja voitti kilpailun ylivoimaisesti neljällä lyönnillä.

Matilda Castrén siirtyi viime syksynä opiskelemaan Florida State yliopistoon ja hän pelaa opinahjonsa golfjoukkueessa. Tänä vuonna peli on mennyt suurin harppauksin eteenpäin ja tiistai-iltana tuli jo kauden toinen ykköstila huipputuloksella 69, 66 ja 69 (204/-12). Eroa toiseksi tulleeseen joukkuekaveriin Alex Milaniin tuli neljä lyöntiä. Samalla Florida State nappasi joukkueena kauden ensimmäisen voittonsa.

Castrén on sijoittunut seitsemässä viimeisessä kilpailussa kymmenen parhaan joukkoon ja voitto oli jo toinen.

Web.com Intercollegiate -kisa pelattiin Ponte Vedra Beachilla Floridassa. Kenttänä oli Marsh Landing Country Club, joka pelataan varsin lyhyenä (5456 metriä). Maanantaina pelattiin kaksi kierrosta ja tiistaina yksi.

”Peli sujui hyvin, löin palloa suhteellisen hyvin ja putitkin upposivat mukavaan tahtiin. Kenttä oli melko lyhyt, joten wedget oli isossa roolissa, ja niitä löin lähelle”, viestittää Matilda.

Castrén pelasi ensimmäisen kerran urallaan kaikki kilpailukierrokset kuutosella alkavaan tulokseen. Vuoden ensimmäinen ykköstila irtosi 68, 68 ja 70 lyönnin kierroksilla eli tuloksenteko ja paineensietokyky ovat kunnossa. Eniten Castrénin pelissä on tänä keväänä menty eteenpäin putissa.

”Alkuasetuksia muutettiin syksyllä vähän ja se on tuottanut hyviä tuloksia. Myös asenne on parantunut, olen pelatessa itsevarmempi ja positiivisempi. ”

Castrén kiittelee yliopistonsa tarjoamia olosuhteita. Kaikki on tarjolla, mitä menestykseen tarvitaan. Koti-ikävä vaivaa aina välillä, mutta Espoon Golfseuran kasvatti korostaa, että nyt on huippuluokan mahdollisuus mennä pelissä eteenpäin ja hän haluaa ottaa kokemuksesta kaiken irti.

”Kesän tärkeimmät koitokset ovat EM- ja MM-kisat, jos kutsu niihin tulee. On vielä vähän epävarmaa, olenko mukana British Amateurissa. Täällä tulee pelattua tosi paljon ja jossain välissä on pidettävä taukoakin”, pohtii Castrén.

MM-joukkuekisat pelataan Japanissa 3.-14.9., naisten henkilökohtaiset EM-kisat Estonian Golf & Country Clubilla Virossa 23-26.7. ja naisten joukkue-EM 8.-12.7 Sloveniassa Ljubljanassa.

Jari Jokinen

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje