[10][12]

[10][12]
Kilpagolf - Yliopistogolf

Matilda Castren ylivoimaiseen voittoon Floridassa

Matilda Castren voitti sunnuntaina päättyneen yliopistogolfin Seminole Match Up -turnauksen näytöstyyliin. Castren vei 60 pelaajan kilpailun nimiinsä selkeällä kuuden lyönnin marginaalilla pelattuaan tuloksen -10 (68-68-70).

”Puttasin hyvin, vaikka lyönti ei koko ajan kulkenutkaan”, Castren totesi yliopistonsa sivuilla julkaistussa haastattelussa.

”Olen iloinen voitosta, josta sain paljon kokemusta ja itseluottamusta. Pelasimme joukkueenakin hyvin, vaikka olisimme voineet olla parempiakin. Tuleviin kamppailuihin olemme tämän ansiosta taas valmiimpia”, hän jatkoi.

Florida State -yliopistoa edustavan Castrenin lausunnossa oli ilmeisesti aimo annos kohteliaisuutta, sillä muu joukkue ei päässyt lähellekään hänen tasoaan – Seminolesin toiseksi paras pelaaja jäi Castrenista kolmen kierroksen mittaisessa kilpailussa 18 lyöntiä.

Kisan paras oli South Carolina. Toiseksi sijoittui Clemson ja kolmanneksi Florida State, joka jäi voittajasta kymmenen lyöntiä.

Castrenin toi yliopistolleen ensimmäisen yksilökilpailun voiton naisten golfissa sitten vuoden 2012.