11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista

11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Challenge Tour - Kilpagolf

Korhosella juhlakilpailu Kytäjällä

Mikko Korhonen lähtee tavoittelemaan voittoa Kytäjän kilpailussa.

Mikko Korhonen asteli median eteen tiistaina varsin tyytyväisen ja levollisen oloisena. Pelit ovat kulkeneet jo pitkään hyvin, ranne on kunnossa ja isoimmat kisat edessä.

”Kytäjän kilpailu on tietty kotimaisen kauden kohokohta. On upeaa, että saimme CT:n kisan takaisin Suomeen kentälle, josta pelaajat varmasti pitävät. Tästä tulee reilu testi. Lähden luonnollisesti tavoittelemaan voittoa, kaiken pitäisi olla kunnossa”, hän totesi .

Finnish Challengessa tulee täyteen myös sadan kisan raja CT:lla.

”Onhan se melkoinen määrä, joka ei ollut uran alkuvaiheilla lainkaan tavoitteena. Useimmat meistä haluavat ohittaa CT:n nopeasti ja päästä ET:lle”.

Rahalistan 36. tila antaa hyvä asetelmat loppukaudelle ja nousulle 20 ensimmäisen joukkoon. Mahdollinen menestys Kytäjällä tarvitsisi loppukaudesta tuekseen myös kärkisijoja suuren palkintosumman tarjoavasta Kazakstaninin kisasta (400 000 €) , sekä kauden lokakuussa päättävästä Grand Finalista (330 000 €). CT:lla pelataan yhteensä 26 kisaa 20 eri maassa. Kytäjän kilpailu on vuoden 15.

Jejgeni

Jejgeni Kafelnikov esittelee keskiviikkona tennistaitojaan Mikko Korhoselle.

Keskiviikon ohjelmaan Korhonen aikoi mahduttaa tennisottelun Jevgeni Kafelnikovia vastaan.38-vuotias tennisässä on kisan ainoa venäläinen ja maansa ykköspelaaja golfissa. Yhdelläkään itänaapurin pelaajalla ei ole koskaan ollut täyttä pelioikeutta Challenge Tourille. Kafelnikov pelaa villillä kortilla.

”Tennistä en ole hänen kanssaan pelannut, golfia kylläkin. Ehkä pelaamme jonkun nelinpelin. Se on enemmänkin lämmittelyä golfiin ja mielenvirkistystä”, Korhonen ennakoi keskiviikon peliä.

Kafelnikov pelasi vastikään Itävallan ET-kisassa villillä kortilla, mutta karsiutui (75-77) kuten kaikissa uransa aiemmissakin CT- ja ET-kisoissa.

”Olen tosissani kehittämässä peliäni. Minulla on aikaa golfiin lähes rajoittamattomasti ja olen sitoutunut myös harjoittelemaan. Olympialaiset 2016 ovat tavoitteeni”, hän muistutti Kytäjällä.

Samaan hengenvetoon kaksinkertainen tenniksen Grand Slam-voittaja totesi, että hänet tunnistetaan huomattavasti useammin Venäjällä vuoden 2000 olympialaisten voitostaan kuin muista saavutuksistaan.

Kytäjällä Kafelnikov lähtee tavoittelemaan jatkopaikkaa, joka on aiempien esitysten ja numeroiden valossa todella vaikea saavutettava.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje