25.6.–2.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][24]
KilpailuaSuomalaista

25.6.–2.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[14][24]
KilpailuaSuomalaista
Asian Tour - Kilpagolf

Kaske paransi kierrostulostaan yhdeksän lyöntiä ja paineli jatkoon Hongkongissa

Janne Kaske löysi mahtavan vireen Hongkongissa perjantaina. Arkistokuva: Getty Images.

Janne Kaske iski perjantaina kisan toiseksi parhaan kierrostuloksen.

Janne Kaske otti arvokkaan jatkopaikan Asian Tourin kauden 2020 avauskilpailussa Hong Kong Openissa. Avauskierroksella tuloksen 73 tehnyt Kaske kiristi perjantaina ruuvia rutkasti ja paransi kierrostulostaan peräti yhdeksän lyöntiä.

Kierrostulos 64 (-6) syntyi seitsemän birdien ja yhden bogin kautta. Kierroksen paras vaihe osui rei’ille 12–18, joille Kaske viimeisteli viisi birkkua. Kierrostulos oli perjantaina kisan toiseksi paras.

”Eilen oli putteri todella kylmänä ja tänään alkoi myös takkuilen, kun laiton kaksi birkkua ohi hyviltä paikoilta, mutta sitten alkoi putoilemaan. Pari pitkää puttia meni sisään bonuksena. Viimeisellä reiällä meni joku kahdeksan metrin putti isolla breikkillä keskeltä sisään.”

”Tänään oli vähän helpommat olosuhteet; vähemmän tuulta ja ehkä vähän helpommat lipunpaikat. Koitetaan jatkaa vahvaa lyömistä ja otetaan tästä puttipäivästä nostetta viikonloppuun”, Kaske suunnitteli.

Onnistuminen nosti suomalaisen kilpailussa jaetulle 19. sijalle yhteistuloksella -3.

Kilpailun karsintarajaksi muodostui lopulta +1. Sen läpäisi 70 pelaajaa. Kilpailun johdossa on Australian kokenut Wade Ormsby tuloksella -9. Intian S.S.P. Chawrasia on hänestä kahden lyönnin päässä.

Kisan vetonaulaksi hankittu Shane Lowry on tuloksessa -5. sijalla T7 ja jenkkilästä kisaan kutsuttu Tony Finau tuloksessa -2 sijalla T24.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje