11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista

11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf

Kaske paalulta päätöspäivään Malesian ADT-kisassa

Janne Kaske on pelannut vahvan kauden Aasian kakkoskiertueella. Kuva: Petri Timonen.

Janne Kaske jakaa kärkipaikkaa Asian Development Tourin kilpailussa Kuala Lumpurissa kahden kierroksen jälkeen. Alkuperäisistä suunnitelmista poiketen kisa pelataan 54 reiän mittaisena ukkosten aiheutettua jo useita keskeytyksiä.

Kaske jakaa piikkipaikan rahalistaa johtavan Yhdysvaltojen Casey O’Toolen kanssa tuloksella -7. Kahden lyönnin päässä kaksikosta on kahdeksan pelaajaa.

”Peli on ollut hieman ailahtelevaa, mutta kuumana käynyt putteri on tuottanut ison kasan birkkuja. Kenttä on todella klassinen risk/reward -baana. Pallo täytyy pitää väylällä, jotta saa lähestymiset pysähtymään koville greeneille. Tänään oli upea lopetus, kun laitoin satasesta säkkiin birkun jouduttuani ottamaan välilyönnin par 4:sella”, Kaske viestitti.

Kilpailu on kiertueen toiseksi viimeinen kuluvalla kaudella. Kiertueen rahalistan viisi parasta pelaajaa saa ensi kaudeksi pelioikeuden Asian Tourille. Kaske on pelannut erinomaisen kauden ja hän on rahalistalla sijalla 12.

”Huomenna ei ole muuta tavoitetta kuin painaa niin paljon alle parin kuin ikinä pystyy. Kärki on tiukassa nipussa, joten tätä kisaa ei tule saamaan lahjoitusvoittona. Voitto tästä olisi erittäin tärkeä, nousisin sillä aivan ranking top 5:den kantaan ennen viimeistä kisaa. Hienoa että saa mahdollisuuden siihen huomenna!” Kaske kommentoi.

Lauantaina kentälle lähdetään kahdelta tiiltä ja Kasken starttiaika on 8.50 paikallista aikaa eli kello 2.50 Suomen aikaa. Näin ollen kisan lopputulokset ovat selvillä jo parahiksi aamukahvipöydässä.

Sami Sarpakunnas

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (3 kpl)