18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista

18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf

Kaisa Ruuttila PGA:n rahalistan kärjessä

Kaisa Ruuttilan kausi päättyy LET:n karsintoihin.

KaisaKaisa Ruuttila tullee saamaan kauden2010 päätteeksi monenlaisia titteleitä ja nimityksiä nimensä perään. Esitykset Nordea Tourilla olivat häkellyttäviä, edessä ovat vielä Euroopan Tourin karsinnat. Aiempina vuosina Ruotsin Tourin kaksi parasta ovat saaneet suoran kortin LET:lle. Hämmästyttävää kyllä, Ruuttila on myös eniten tienannut naispelaajamme. Ansioita on 33 517 euroa, nämä kaikki ovat tulleet Nordea Tourilta sekä yhdestä LET:n kisasta, Finnair Mastersista.

Ursula Wikström menee Ruuttilan ohi listalla mikäli hän selvittää yhdenkin cutin jäljelläolevissa syksyn kisoissa. Eroa naisten välillä on 208 euroa. Minea Blomqvist on mammalomansa vuoksi pelannut reilusti alle tasonsa, 2840 euron ansiot oikeuttavat seitsemänteen sijaan.

Mikko Ilonen on miesten sarjassa häkellyttävän ylivoimainen.Mikko Korhosen vastaava luku on reilut 29.000 euroa jonka hän on ansainnut Challenge Tourilta. Plussamerkintä voidaan Ruuttilan tavoin pistää Joonas Granbergin nimen perään, listakolmonen on kerännyt euronsa Pohjoismaista, lähinnä Finnish Tourilta.

Teemu Tyry

Suomen PGA:n rahalistat 2010

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje