16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista
Asian Tour - Kilpagolf

Janne Kaske taistelee sunnuntaina paikasta Openiin ja Saudi Internationaliin

Janne Kaske on pelannut kaksi edellistä kierrosta Singapore Openissa aivan kärjen tahdissa. Kuva: Getty Images

Viimeisellä reiällä eaglen kaukaa bunkkerista upottanut Kaske toivoo, että Singaporen turnaus kääntäisi kelkan oikeaan suuntaan.

Janne Kaske (-6) on esittänytt erinomaista golfia Singaporessa Sentosa Golf Clubilla meneillään olevassa Asian Tourin kilpailussa. Hän pelasi SMBC Singapore Openin kolmannella kierroksella tuloksen 68, ja on ennen päätöspäivää jaetulla seitsemännellä sijalla.

”Tässä on viimeiset pari vuotta kierretty ympäri maailmaa lähinnä kisaturistina, joten kyllähän se tuntuu hyvältä olla mukana kärkikahinoissa”, Kaske sanoi.

”Eka päivä oli aivan kamalaa pallonlyömistä, mutta pelastelin hyvin. Kaksi vikaa rundia on ollut ihan eri näköistä touhua ja lähempänä sellaista tekemistä mitä olen pitkään etsinyt.”

Kaskella jäi lauantaina takaysillä paljon putteja reiän reunalle, kunnes hän rysäytti Serapong Coursen 18:lla koko pajatson tyhjäksi.

”Säkitin eaglen pitkällä bunkkerilyönnillä. Huomiselle samanlaista tekemistä, ja toivotaan että putit uppoavat.”

Hän muistutti, että kenttä on erittäin ankara ja että jokaisessa lyönnissä pitää olla hereillä.

”Jos täällä kelkan onnistuu kääntämään oikeaan suuntaan, niin se on hyvä merkki.”

Päätöspäivänä riittää panosta, sillä sijoittumalla kilpailun top-neloseen pelaaja lunastaa paikan heinäkuussa St Andrewsin Old Coursella pelattavaan 150. Open Championshipiin.

Tämän lisäksi neljälle parhaalle on tiedossa pääsy parin viikon kuluttua Asian Tourilla ohjelmassa olevaan Saudi International -kilpailuun, jonne on kosiskeltu isolla rahalla lukuisia tähtipelaajia.

Kaske on kilpailun kärkipaikkaa jakavia Thaimaan Sadom Kaewkanjanaa ja USA:n Sihwan Kimiä (-11) viisi lyöntiä perässä. Neljättä sijaa jakaviin pelaajiin eroa on vain yksi lyönti, joten pääsy isoihin turnauksiin on täysin Kasken omissa käsissä.

”Keskityn huomenna vaan rauhallisena pysymiseen, ja asiat menevät sitten miten menevät”, hän totesi.

Kisan nimekkäin pelaaja, Englannin Paul Casey (+2) löytyy sijalta T47.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje