9.4.–16.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][9]
KilpailuaSuomalaista

9.4.–16.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][9]
KilpailuaSuomalaista
Asian Tour - Kilpagolf

Janne Kaske onnistui hienosti Singaporen AT-kisan avauspäivänä: "Tuloksellisesti jäi jopa kuti piippuun"

arkistokuva: Getty Images

Janne Kaske avasi jämerästi Asian Tourin kilpailun Singaporessa. Kaske teki torstaina tuloksen 68 (-4), jolla hän jakaa kisassa yhdeksättä sijaa. Kaske ei tehnyt koko päivän aikana yhtään bogia, vaan punnersi neljästi parin missattuaan viheriön lähestymislyönnillään.

”Oli hienoa peliä tänään. Voisi sanoa, että jopa jäi tuloksellisesti vähän kuti piippuun, yhtä pitkää säkitystä lukuun ottamatta ei mennyt yhtään yli metrin puttia sisään. Tässä on viimeisen parin viikon aikana alkanut näkymään positiivisia merkkejä pelissä. Tarvitaan tällaisia hyviä rundeja muutama lisää, niin uskon että itseluottamus alkaa palaamaan”, Kaske kommentoi.

Tanah Merah Country Clubilla pelattavan kisan kärjessä on Zimbabwen Scott Vincent tuloksella -8. Lyönnin päässä hänestä on Malesian Gavin Green.

Kilpailu lukeutuu Asian Tourin International Series -kisoihin. Näissä on tuntuvasti suurempi palkintopotti, kuluvan viikon kisassa 1,5 miljoonaa dollaria, kiitos saudiarabialaisten yhteistyökumppaneiden. Ensi viikolla Etelä-Koreassa mitellään samanlaisesta rahasummasta.

Kuluva kausi on ollut Kaskelle tervanjuontia. Hän on yhdeksän pelaamansa kisan jälkeen kiertueen pistelistalla sijalla 141 maltillisilla 5550 dollarin kausiansioillaan. Kilpailu on toinen, jossa hän on kuluvalla kaudella selvittänyt cutin.

Onnistumalla tämän ja tulevan viikon isoissa kisoissa Kaske pystyisi kuitenkin kohentelemaan asemiaan merkittävästi.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje