21.2.–28.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][9]
KilpailuaSuomalaista

21.2.–28.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][9]
KilpailuaSuomalaista
Asian Tour - Kilpagolf

Rohkaisevan kisan pelannut Kaske ei saanut kirivaihdetta päälle

Janne Kasken viikonloppu Hongkongin AT-kilpailussa ei sujunut toivotulla tavalla. Kuva: Getty Images

Toisen kierroksen huippuesitys jäi Hongkongin kilpailun ainoaksi onnistumiseksi.

Janne Kaske (-2) joutui pettymään loppusuoralla olevassa Asian Tourin kilpailussa. Hän löi Hong Kong Openin neljännellä kierroksella tuloksen 71, ja on pudonnut jaetulle 36. sijalle.

Kierroksen etuysi sujui Kaskelta rikkonaisesti. Porvoolaistaustainen teki ulosmenossa neljä bogia ja yhden birdien, kunnes löysi ryhtiä otteisiinsa jälkimmäisellä yhdeksiköllä. Takaysille hänelle kirjattiin mukavasti kolme birdieä ja yksi bogey.

Ero korkeisiin sijoituksiin pääsi viikonvaihteessa venymään suureksi, ja nousu top 10:een olisi edellyttänyt Kaskelta sunnuntaina arviolta 64–65 lyönnin tulosta. Sen verran puhtia kuitenkin löytyi, että samassa ryhmässä finaalikierroksella pelannut olympiakävijä ja kolminkertainen ET-voittaja Marcus Fraser (-1) jäi taakse.

Vaikka perjantain huippuesitys lupaili Kaskelle parempaa, voidaan hänen esitystään kokonaisuudessaan pitää miljoonan dollarin kilpailussa rohkaisevana. Palkintorahaa Bangkokissa asuva pelaaja tullee kuittamaan noin 7000 dollaria.

Hong Kong Golf Clubilla pelattavan kilpailun voitto on hyvää vauhtia matkalla Australiaan. Alusta asti kärjessä keikkuneella Wade Ormsbyllä (-17) on viiden lyönnin johto, kun hänellä on vielä viisi reikää pelaamatta. Vuoden 2019 Open Championshipin voittaja Shane Lowry ja Jazz Janewattananond (-12) ovat seuraavina. Niin ikään kisan isoihin tähtiin kuuluva Tony Finau (-11) löytyy neljättä sijaa jakavien joukosta.

Asian Tourin kilpailut jatkuvat ensi viikolla Singaporessa, johon suomalaisista ainakin Kaske on starttaamassa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje