11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista

11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - World Golf Championships

Ilosen kiri katkesi epäonneen Ohiossa

Mikko Ilonen pelihuumori kärsi kolauksen perjantain kierroksen toisella puoliskolla. Kuva: Getty Images

times="" new="" roman";="" mso-fareast-font-family:"times="" roman";color:black;mso-ansi-language:fi;="" mso-fareast-language:fi;mso-bidi-language:ar-sa"="">Mikko Ilonen (75-74) on myös toisen kierroksen jälkeen kaukana kärjestä World Touriin kuuluvassa Bridgestone Invitationalissa. Kun toinen kierros on vielä osittain kesken,Ilosen sijoitus 76 pelaajan joukossa on 73:s.

Justin Rose on 17 lyöntiä edellä, kymmenenteen tilaankin on matkaa 12 lyöntiä.

Perjantain kierros lähti mallikkaasti liikkeelle, Ilonen teki ensimmäistenviiden reiän aikana kaksi birdietä. Hän oli kierrostaan kaksi alla kymmenen reiän jälkeen.

”Peli kulki, henki oli päällä ja par-viitosella kolmanteen lyöntiin olimatkaa vajaat 70 metriä. Lähestymisissä palloni spinnasi kahdestitakaisin viheriöltä ulos; toisella kerralla vieläpä omaan lyöntijälkeeni.Siitä rouhin lopulta viheriölle ja tein kahdella putilla tuplabogin,Ilonen kertasi epäonnen sävyttämää kaksiminuuttista.

”Siinä paloi käpy täydellisesti, päivä oli kohdaltani taputeltu”,seitsemän reiän jakson seitsemän yli pelannut Ilonen myönsi.

Viimeisellä reiällä hän teki päivän kolmannen birdiensä. Ilonen onpelannut Firestone Country Clubilla kaksi erittäin värikästä päivää. ”Tuohon tuplaan asti peli oli erinomaista, kuten torstaina. Putteri tuntuikourassa erinomaiselta koko päivän. Lauantain kierrokselle on hyvä luottolähteä heikoista tuloksista huolimatta.”

Kaikki pelaajat jatkavat WGC-sarjan kisoissa viikonlopun kierroksille.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje