11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista

11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Major

Ilonen liputtaa Norenin puolesta US Openissa

Alexander Noren pelaa uransa parasta kautta. US Openiin hän osallistuu ensimmäistä kertaa © Getty Images

Alexander

Mikko Ilosen kilpailukausi on ohi, nilkkaleikkaus on edessä kesäkuun 29. päivänä. Ammattilainen ei kuitenkaan ole jäänyt laiskottelemaan laakereilleen, vaan pitää treenipäiviä yhdessä Timo Rauhalan kanssa Kytäjällä. Juhannuksen jälkeen ennen leikkausta hän matkustaa vielä Göteborgiin Gamebookin PR-tilaisuuteen jossa on mukana myös Johan Edfors.

US Openin menestyjien veikkaaminen on Ilosellekin vaikea rasti. Niinpä hän vastaa mieluummin kysymykseen, ”kenen menestyminen US Openissa lämmittäisi mieltäsi eniten?”.

”Siihen vastaus on ystäväni Alexander Noren joka on tehnyt pitkään hyvää työtä uransa edistämiseksi.Toivon myös, että maailmanlistan kolme ensimmäistä ( Donald, Westwood, Kaymer) onnistuisivat hilaamaan itsensä kympin joukkoon”, Ilonen kertoo.

Norenilla oli varsin upea kahdeksan päivän putki kesäkuun alussa. Hän selvitti maanantaina 36 reiän karsinnassa itselleen paikan US OPeniin. Torstaina käynnistyneessä Wales Openissa Noren oli paras, finaalikierroksen jälkeisenä maanantaina hän oli rajan oikealla puolella 36 reiän mittaisessa British Openin karsinnassa. Kahdeksan päivän aikana Noren pelasi kahdeksan kisakierrosta.

Mikko Ilonen on lupautunut Nelonen Pro-kanavan US Open-lähetykseen kommentaattoriksi perjantaina kello 20- noin kolmen tunnin ajaksi. Lähetys tulee uusintana lauantaina kello 10.00.Viimevuonna Ilonen oli ensimmäistä kertaa mukana US Openissa Pebble Beachissa ja tuolloin hän kuvaili kokemusta ja kenttää yhdeksi uransa hienoimmista.

Golfpisteen ja Peltomäki Golfin major-veikkaukseen voi osallistua torstaina kello 18.00 asti.

Teemu Tyry

Alex Noren, kotisivut

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje