Hole in onen tehnyt Mikko Korhonen kiilasi kovalla tuloksella Amsterdamin turnauksen kärkeen - Golfpiste.com

24.9.–1.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][22]

[10][22]
DP World Tour - Kilpagolf

Mikko Korhosen otteissa oli torstaina ruutia. Kuva: Getty Images

Korhonen on palaamassa pitkän tauon jälkeen nopeasti omalle tasolleen.

Mikko Korhonen oli huippuvedossa Hollannin Amsterdamissa käynnistyneen DP World Tourin kilpailun ensimmäisellä kierroksella. Hän iski KLM Openissa torstaina tuloksen 65 (-7) jakaen kärkipaikkaa Italian Matteo Manasseron kanssa.

Korhoselle kirjattiin The International -kentällä parien ohella kuusi birdieä ja yksi bogey. Päivän kohokohta osui 13. (kentän neljännelle) reiälle, jolla hän täräytti uransa viidennen hole in onen.

”Holari tuli tehtyä! Rauta-8 oli maila ja matkaa 145 metriä. Pallo tuli 20 cm ennen reikää alas ja meni sisään! Aika hyvä bonus muutenkin loistorundille.”

”Löin hyvin tiiltä koko päivän ja putti upposi aika hyvin kanssa. Kiva oli vetää hyvä kierros, voisiko sanoa todella pitkästä aikaa! Hieno fiilis!” Korhonen iloitsi.

Korhosta ja Manasseroa KLM Openissa lyönnin päässä kärkkyy Japanin Rikuya Hoshino (-6), joka voitti aiemmin tänä vuonna Qatarin turnauksen. Myös viiden DPWT-voiton Manassero on saavuttanut kuluvalla kaudella yhden ykköstilan. Korhosella on pääkiertueelta kaksi voittoa vuosilta 2018 ja 2019.

Korhonen palasi keväällä DP World Tourille yli vuoden tauon jälkeen, ja pelaa nyt kauden kolmatta DPWT-kilpailuaan. Belgiassa hän karsiutui ja Saksassa tuli jaettu 49. sija.

Kilpailun toinen suomalainen, Lauri Ruuska käytti avauskierrokseensa 76 (+5) lyöntiä. Hän jakaa 127. sijaa. Tulostason säilyessä samanlaisena Ruuskalta vaadittaneen huomenna 66−67 lyönnin kaltaista tulosta.

Korhosen, Englannin Tom Lewisin ja Etelä-Afrikan Justin Hardingin toinen kierros käynnistyy perjantaina kello 10.20 Suomen aikaa.

Lue seuraavaksi: Suomalaisilla vaikea päätöspäivä Hampurissa – Laurie Canter pääsi vihdoin voittajien kirjoihin