28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista

28.11.–5.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][3]
KilpailuaSuomalaista
Asian Tour - Kilpagolf

Granbergilla timanttinen kierros Macaussa

Joonas Granberg taistelee viikonloppuna turnausvoitosta Aasian kiertueella.

Joonas Granberg oli Macau Openin toisella kierroksella kentän herra ja hidalgo. Turkulainen pelasi perjantaina häikäisevän tuloksen 62 lyöntiä, mikä on turnauksen toistaiseksi kovin noteeraus. Granberg (-8) nousi onnistumisensa myötä kisassa toiseksi, lyönnin päähän paalupaikalla olevasta Yih-shin Chanista.

Granbergin virheetön toinen kierros sisälsi seitsemän birdietä ja eaglen viimeisellä reiällä. Nousu kohti kärkeä oli huikea, sillä hän sijoittui avauspäivän jälkeen vasta 59:nneksi.

”Upotin monta puttia ja missasin vain yhden griinin. Tiedossa on vielä kaksi kovaa päivää, mutta itseluottamukseni on kohentunut Malesian turnauksen voiton jälkeen”, Granberg sanoi Aasian kiertueen sivuilla.

Granberg pelaa lauantaina Macau Openin johtopallossa yhdessä Chanin ja kolmantena olevan Rikard Karlbergin (-7) kanssa. Seuraavassa peliryhmässä Granbergin ja kumppaneiden etumatkaa jahtaa isoimmilta kiertueilta tuttu Jeev Milkha Singh (-6).

Ensimmäisen päivän jälkeen kisassa kahdeksantena ollut Kalle Samooja ei ollut perjantaina terävimmillään. Tulos 73 pudotti hänet ennen viikonlopun kierroksia sijalle 36. Jaakko Mäkitalon (80-73) pelit päättyivät tällä erää kahteen kierrokseen.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje