Asian Tour - Kilpagolf

Granberg seitsemäs Macaussa

Joonas Granberg on tehnyt hyvää jälkeä Aasian kiertueella. Kuva: Vesa Perälä

Joonas

Heinäkuussa uransa ensimmäisen voiton Aasian kiertueella saavuttanut Joonas Granberg ei pystynyt uusimaan temppuaan Macaussa pelatussa turnauksessa. Hän lähti finaalikierrokselle lyönnin päässä johdossa ollutta Yih-shin Chania jäljessä, mutta otteista puuttui kahden edellisen päivän hohdokkuus.

Granberg aloitti neljännen kierroksen nihkeästi, sillä hän oli viiden ensimmäisen reiän sisällä värkännyt jo kaksi bogia ja yhden tuplan. Kun aiempina päivinä yhteensä 16 birdietä ja yhden eaglen tehneen Granbergin putit eivät jatkosssakaan uponneet toivotulla tavalla, oli hänen tyytyminen tulokseen 75.

Granberg päätyi Macau Openissa lopputulokseen -7, mikä riitti kunnioitettavaan seitsemänteen tilaan. Saman tuloksen hänen kanssaan jakoivat Jbe Kruger sekä Ter-chang Wang. 100 000 dollarin raja rikkoutumassa

Macaussa 19 050 dollarin lisätienestit kuitanneen turkulaisen kauden kokonaisansiot lähestyvät 100 000 dollaria. Seitsemän turnausta AT:lla pelannut Granberg sijoittuu kiertueen rahalistalla 15:nneksi. Kärjessä on S.S.P. Chowrasia, 410 077 dollarin tienesteillään.

Macau Openin voitti kisan kärjessä alusta asti pysytellyt Chan (-14). Päätöspäivänä mainion kirivaihteen löytäneet David Gleeson (-11) ja Thaworn Wirachant (-10) olivat toinen ja kolmas. Myös Kalle Samooja (68-73-70-72) pelasi Macaussa tasapainoisen turnauksen. Hän sijoittui kisassa 31:nneksi, yhteistuloksellaan yksi alle.

Aasian kiertue jatkuu ensi viikolla Japanissa. Shigassa pelattavan Asia Pacific Panasonic Openin osallistujalistalta löytyy myös Joonas Granbergin nimi.