26.9.–3.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][18]
KilpailuaSuomalaista

26.9.–3.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][18]
KilpailuaSuomalaista
Asian Tour - Kilpagolf

Erofejeff romahti World Classic Championshipissä

Peter Erofejeffin esitys meni sunnuntaina kirjaimellisesti penkin alle. Kuva: Petri Timonen

Peter Erofejeff (+18) kadotti pahemman kerran peliotteensa Singaporessa päättyneen AT-kisan finaalikierroksella. Hän löi sunnuntaina tuloksen 84, ja joutui tyytymään 60. sijaan.

Erofejeffin juna lähti kulkemaan väärään suuntaan jo ensimmäisillä rei’illä. Hän oli kierrostaan nelosen jälkeen seitsemän yli, eikä jatko sujunut paljon lohdullisemmin. ”Patulle” kirjattiiin yhden triplan ja kahden tuplan lisäksi yhteensä seitsemän bogia. Päivän ainoa birdie tuli Laguna National -kentän kuudennella reiällä.

World Classic Championshipin voitto meni Danthai Boonmalle (-2). Malesian Nicholas Fung hävisi thaimaalaiselle yhdellä lyönnillä. Korean Jeunghun Wang (par) oli kisan kolmonen.

Marko Kuivasaari 15.11.

Erofejeff paransi jälleen World Classic Championshipissä

”Patu” pelasi lauantaina toistaiseksi parhaan kierroksensa viikonvaihteen AT-kisassa.

Peter Erofejeff suunnittelemassa avaustaan Laguna National -kentällä. Kuva: Petri Timonen

Peter Erofejeff suunnittelemassa avaustaan Laguna National -kentällä. Kuva: Petri Timonen

Peter Erofejeff (+5) on Aasian kiertueeseen kuuluvassa Singaporen turnauksessa sijalla 26, kun pelaamatta on vielä yksi kierros. Helsinkiläinen löi lauantaina tuloksen 71, ja on kohentanut esityksiään päivästä toiseen kilpailun edetessä.

Siddikur Rahman ja NicholasFung jakavat kisan johtopaikkaa tilanteessa kaksi alle. Daniel Boonma, Chikka S. ja Berry Henson väijyvät kärkikaksikkoa kahden lyönnin päässä.

Keskeytyksistä kärsineen kilpailun kolmas kierros saatiin ennakkoaavisteluista huolimatta vietyä niukasti loppuun ennen pimeän tuloa.

World Classic Championshipin toinen suomalaisedustaja, Janne Kaske, ei yltänyt jatkokierroksille.

Marko Kuivasaari 14.11.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (11 kpl)

 • Categoriamies says:

  Taas näytettiin mikä ero on ADT pelurilla ja AT pelurilla. Tourien erona FT jossain tuossa välissä. MOT. Jälleen kerran.

 • Jaremies says:

  Ei varmaan yksittäisen pejaajan tuloksella pysyty paljoa analysoimaan… Siis jos kaske sattuu karsiutumaan ja edellisellä viikolla pelasi hyvin jne. ( 1 kierroksella taki kuitenkin 8 birkkua)

 • Sivustakatsoja says:

  Ja olis pärjännyt vieläkin paremmin, jos olisi pelannyt HyGin viikkokilpailussa. Siinähän se pointti juuri onkin! Kun pelaa development touria pikkurahasta malesialaisten, pakistanilaisten ja srilankalaisten seassa, ei siinä tasosta voida juuri puhua. Kaikki sen ymmärtää. Ei tämä voi olla Jannenkaan tavoite? Kaske oli hyvin lupaava yliopistopelaaja, joka niihin aikoihin vielä saavutti jotain. Sen jälkeen ura on päättömästi vienyt pikkutourilta toiselle ja kierros-ka. on jossain 72n nurkilla. Samaan aikaan hänen valmentajansa uhoilee ja räyhää teinitytön tavoin jokaisella keskustelupalstalla kun kukaan ei taatana kuulemma ymmärrä mistään mitään. Siis samalla kun hänen pokaalinsa pelaa vuodesta toiseen pikkukisoja ja taistelee niissäkin cut-rajaa vastaan. Missä klikkaa? Kaskena jättäisin tämän Suomen donaldtrumpin pikavauhtia ja lähtisin etsimään sellaista valmentajaa, jolla on todellista näyttöä menestymisestä ja pelin tekemisestä (ei vain forum uhoa). Ikää rupeaa tulemaan eikä ura liiku mihinkään suuntaan. Kauanko hän jaksaa puurtaa pikkutoureilla ja ihmetellä laihaa palkkapussia? Potentiaalia kuitenkin on! Pelkällä hyvällä.

 • Veteraani says:

  Kuinkas nyt taas kävi näin ? Patulla aivan kamala romahdus, onko aina niin että viimeisellä kierroksella tahtoo pääkoppa pettää ? vaikka jokainen pelaakin vain itselle eikä tietenkään meille tuloksia seuraaville niin jotenkin harmittaa poikien puolesta että pipo on yleensä aina liian tiukalla viimeistään finaali kierroksella … tsemppiä kuitenkin ja kohti seuraavia pettymyksiä

 • No mutta! says:

  Taisi PE vaan palata omalle tasolleen.

 • Kauna Kuuppa says:

  Kylläpä taas saa lukea syvällistä ja hauskaa analyysia jonkun elämänsä hukanneen kirjoittamana. Mutta sivustakatsojalle voin kertoa mistä klikkaa. Pelaaja ja valmentaja pääsevät kohtaamaan aivan liian harvoin ja siitä syntyy tuloksiin aaltoliikettä enenmmän kuin olisi tarpeen. Liukumat pääsevät pahenemaan usein liikaa ennen kuin taas palautetaan kohdalleen. Toisekseen ku tekee tuplia muutaman sellaisella kentällä missä sama lyönti muualla olisi vielä birkkupaikalla, on siinä arpaonnellakin aika paljon tekemistä. Ainiin mutta eihän tässä siitä ollutkaan kyse vaan tilaisuudesta yritää taas mollata jotain. Hieman pidempään seuranneet suhtautuvat suurella säälillä tähän sadan nimimerkin ihmeeseen joka oman elämänsä tuhlattuaan on sentään löytänyt jonkin (itselleen) tärkeän tehtävän toimitettavaksi

 • touhu tippa says:

  Eihän tässä mitään uutta ollut!

 • Vähä-älyisen myötähäpeä says:

  Tälle cattisivuatakatsojavajakille (tämähän on sama mielenvikainen joka monessa paikassa yrittää katkeruuksissaan saarnata tätä samaa aihetta) pitäisi lakisääteisesti saada joku holhooja, noin täydellisen aivoton typerys on yhteiskunnalle täysin hyödytön turhake. Ja holhoojan eka homma ottaa vajakilta kaikki tietoliikenneyhteydet pois.

 • kehis says:

  ts sulla on bännit tänne. Et saa tänne kirjoittaa.

 • Tapsa says:

  Jaahans… taas saa tuntea ylpeyttä että on jollekin niin tärkeä henkilö että pitää ihan tällaiseen ryhtyä. Toisaalta olisi upeampaa olla tärkeä jonkun edes hieman älykkäämmän silmissä… mutta ehkä olenkin. Mielenkiinnosta kuitenkin kysyn tuosta valmennusasiasta sen verran, että olisin kiinnostunut kuulemaan missä on menty pieleen ja mihin analyysi perustuu. Tämä sivustakatsoja on kuitenkin ilmeisesti tästäkin kisasta rakentanut huomattavasti minua paremman analyysin Jannen pelistä ja pystyy siten meille kertomaan mitä tuolla tapahtui ja miksi, ja erityisesti toki sen miten huonot valmennukselliset ohjeet ovat noihin tapahtumiin johtaneet. Toivon saavani siis kyseiseltä kirjoittajalta väyläkohtaista analyysia tapahtumista ja päästä siten oppimaan häneltä tätä valmennuksen vaikeaa ammattia. Tapio Santala

 • Sivustakatsojan sivustakatsoja says:

  Edellä kirjoittanut on kaiketi tämä ”valmentaja”? Huuto on kova, mutta sanoma kuitenkin puuttuu. Sivustakatsojan kommentissa taitaa kuitenkin olla kyseessä enemmänkin pelaajan koko uran tarkastelu eikä yksittäisen kierroksen/turnauksen/puolikkaan kauden tarkastelu? Sillä, miten pelaaja pelasi jonkun yksittäisen väylän, ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että uralla ei ole menty eteenpäin sitten yliopistoaikojen. Silloinhan hänellä oli tietysti eri valmentajat ja menestystäkin tuli. Sen jälkeen nykyinen valmentaja ei ole tehnyt golfarin uralle yhtään mitään ja useiden ammattilaisvuosien jälkeen hän pelaa kakkostason malesialaisten, srilankalaisten ja filippiinojen kanssa. Kaikki toki huikeita golfmaita!? Edellä kommentoinut on täysin menettänyt otteen siitä mitä menestyminen ja hyvin pelaaminen ammattilaiskiertueella on. Ja jos tämä kommentoija todellakin on kyseessä olevan pelaajan ”valmentaja”, niin sitten ollaan pahasti hukassa. Ellei kyseessä sitten ole harrastus? Silloin kommenttini on turha ja pyydän anteeksi.