Edellisen ja tulevan Solheim Cupin avainhenkilöt samassa ryhmässä LA Openissa - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][16]
KilpailuaSuomalaista

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][16]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - LPGA Tour

Edellisen ja tulevan Solheim Cupin avainhenkilöt samassa ryhmässä LA Openissa

Matilda Castren toi Euroopalle voiton viime vuoden Solheim Cupissa. Kuva: Getty Images

Kahden kiertueen väliä seilaava Sanna Nuutinen kilpailee tällä viikolla LPGA Tourilla.

Yhdysvaltojen seuraavaksi Solheim Cup -kapteeniksi valittu Stacy Lewis pääsee seuraamaan kahden ensimmäisen kierroksen ajan aitiopaikalta Euroopan edellistä Solheim Cup -sankaria Matilda Castrenia, kun LPGA Tourin kauden yhdeksäs kilpailu, DIO Implant LA Open käynnistyy torstaina.

Samaan ryhmään arvotuille Lewisille ja Castrenille seuraa tekee japanilaistähti Nasa Hataoka.

Meriiteillä mitattuna Castren pääsee pelaamaan todella kovassa ryhmässä, sillä Lewis on entinen maailmanlistan ykköspelaaja, jonka saavutukset ovat huimia. Häneltä löytyy 13 LPGA Tour -voittoa ja kaikkiaan 117 top 10 -sijoitusta. Palkintorahoja hän on tienannut urallaan noin 14 miljoonaa dollaria.

Hataoka puolestaan on ehtinyt 23 ikävuoteen mennessä voittamaan jo viidesti LPGA Tourilla ja keräämään yli 5,3 miljoonan palkintorahat.

LA Openissa nähdään myös Sanna Nuutinen, joka palaa muutaman viikon LET-visiitin jälkeen takaisin LPGA Tour -ympyröihin. Torstaina käynnistyvä kilpailu on Nuutisen toinen LPGA Tour -kilpailu tällä kaudella. Maaliskuussa pelatussa JTBC Classicissa hän oli 42:s.

Kilpailu pelataan aivan Los Angelesin ytimessä, Wilshire Country Clubilla (par 71). Kentältä on näkymät kuuluisalle Hollywood-kyltille, joka tulee varmasti vilahtelemaan tv-kuvissa tiiviisti. 72 reiän kilpailuna pelattavassa LA Openissa on palkintopotissa 1,5 miljoonaa dollaria, josta voittajan osuus on 225 000 dollaria.

Castrenin, Lewisin ja Hataokan ryhmä aloittaa turnauksensa torstaina kello 18.21 Suomen aikaa. Nuutinen puolestaan pelaa Emily Kristine Pedersenin ja Katherine Kirkin kanssa. Heidän ryhmänsä lähtee kentällä 17.48.

Elisa Viihde Viaplay ja V Sportin kanavat näyttävät kilpailun suorina lähetyksinä.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje