11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista

11.6.–18.6 - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][23]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - LPGA Tour

Blomqvist kartalla Kanadassa

Minea Blomqvist tähyilee perjantaina jatkopaikkaa Kanadan avoimissa.

Minea

Maailmanlistan seitsemäs Ai Miyazato ja Pernilla Lindberg olivat päivän nimet, lähellä Montrealia käynnistyneessä Kanadan avoimessa mestaruusturnauksessa. Tuloksen 65 pelanneella kaksikolla on lyönnin johto torstain suurimpaan yllättäjään, Samantha Richdaleen nähden.

”Svingini tempo tuntui koko päivän erittäin hyvältä. Siksi minulla oli niin paljon birdiepaikkoja”, Miyazato sanoi. ”Rautapelin pituuskontrolli oli kohdallaan, eikä puttipelissäkään ollut ongelmia. Luulenpa, että siksi pelasin tänään tuloksen seitsemän alle.”

Lindbergille Canadian Openin avauspäivä tarjosi uran kovimman kierrostuloksen Yhdysvaltain kiertueella. Ruotsalaisen kortista löytyi torstaina kahdeksan birdietä ja yksi bogi. Toista kauttaan LPGA-kiertueella pelaava Lindberg on tänä vuonna mukana kahdeksassa turnauksessa, joista jatkopaikka on irronnut vain kahdesti.

”Jouduin hakemaan tulokaskauden päätteeksi vauhtia kiertueen karsinnoista. Tämä vuosi käynnistyi parilla hyvällä turnauksella, mutta sen jälkeen on ollut vaikeuksia. Paineita alkaa olla, sillä sijoitusta olisi nostettava nopeasti ansiolistalla. Tänään olin riittävän kärsivällinen, sain hyvät asiat nivoutumaan yhteen”, Lindberg sanoi.

Neljättä sijaa jakaa viisi pelaajaa tuloksellaan 67. Heidän joukossaan on mm. turnauksen voittoa puolustava Michelle Wie.

Minea Blomqvist (63:s) oli kierroksensa loppuvaiheessa tukevasti 30 parhaan joukossa. Kaksi bogia kahdella viimeisellä reiällä pudottivat kuitenkin hänen sijoitustaan selvästi. Tuloksen 72 (par) pelannut Blomqvist on parhaillaan niukasti cut-rajan paremmalla puolella. Hänen korttiinsa kirjattiin avauspäivänä kahden birdien lisäksi mainitut kaksi bogia.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje