18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista

18.6.–25.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][22]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - LPGA Tour

Beatriz Recari voitti thrillerin Kaliforniassa

Beatriz Recari säteili kristallipysti kädessään, palkintorahaa hän kuittasi voitostaan 165.000 dollaria © Getty Images

BeatrizBeatriz Recari teki sen taas. Nimittäin valtavan suuren yllätyksen nousemalla LPGA Tourin kisan ykköseksi. Hänen voittonsa kauden 20009 Finnair Mastersissa oli myös yllättävä, mutta tämä on siihen verrattuna omassa luokassaa. Recari on pelannut tulokaskaudellaan LPGA Tourilla varsin heikosti ja tie näytti vievän kohden karsintoja. Blackhawk Country Clubin kentällä nuoren neidon kantti kuitenkin piti ratkaisevilla hetkillä. Hän lähti lyönnin johdossa viimeiselle, tietäen sen, että par riittäisi voittoon

Recari ylsi par-nelosella vaivatta kahdella viheriölle, otti kaksi putti ja tuuletti sydämensä kyllyydestä 165.000 dollarin arvoisen ykköstilan jälkeen.

”Olen vielä aivan sekaisin. En voi ymmärtää voittaneeni. Pidin kolmen viikon kisatauon jonka aikana harjoittelin erittäin hyvin, se palkittiin. Kisaan lähtiessäni minulla oli hyvä enne tämän viikonlopun osalta ja se toteutui yli odotusten”, Recari tuumi kisan tauottua.

Karsintojen sijasta Recari voi keskittyä kauden viimeisiin viiteen kisaan joista kolme seuraavaa pelataan Aasiassa. Ulkomaalaisten jyräys LPGA Tourin voittajien listalla jatkuu entistä selkeämpänä. USA.n pelaajat ovat voittaneet viisi kertaa, muut yhteensä 16.

Kauden tulokkaan tittelistä kisailevat Recarin maannainen Azahar Munoz sekä Gwladys Nocera. Minea Blomqvist oli mukana viikonlopun kisassa mutta hän karsiutui kuten kauden aiemmissakin LPGA Tourin kilpailuissaan.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje