26.9.–3.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][18]
KilpailuaSuomalaista

26.9.–3.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][18]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf

Bakkerin tahti hiipui Azoreilla

Krista Bakkerilla oli käsijarru päällä Azorien turnauksen toisena päivänä. Kuva: LET/ Tristan Jones.

Mainiosti naisten kakkoskiertueen turnauksen Azoreilla aloittanut Krista Bakker (+4) ei saanut peliinsä otetta kisan toisella kierroksella. Lyönnin päässä kärjestä ollut suomalainen pelasi tuloksen 78, ja putosi sijalle 19.

Bakker teki virheiden rasittamalla kierroksella vain yhden birdien. Kahden bogin lisäksi hänelle kirjattiin myös yksi tuplabogi ja yksi triplabogi.

Oona Vartiainen (+3) on Azores Ladies Openissa sijalla 15. Hänen lauantain saldonsa käsitti yhden birdien ja kolme bogia.

Sanna Nuutinen ja Leena Makkonen tarjoilivat toisella kierroksella parasta (71) suomalaisantia, mutta molemmat jäivät kahden lyönnin päähän cut-rajasta. Annika Nykänen (+14) karsiutui selvemmin.

Vartiaiselta, Bakkerilta ja Nuutiselta kaivataan kauden loppuhetkillä onnistumisia noustakseen kiertueen rankingissa niiden viiden joukkoon, jotka saavat kortin LET:lle kaudeksi 2016. Kolmikko löytyy Order of Merit –listalla tällä hetkellä sijoilta 5, 8 ja 9.

Englannin Emma Goddard (-7) venytti johtonsa neljään lyöntiin. Saksan Karolin Lampert (-3) on toisena.

Salminen menetti tuntuvasti asemiaan Italiassa

Rooman Challenge Tour -kisassa toisena 27 reiän jälkeen ollut Mikael Salminen (+4) ei saanut peliinsä otetta toisen kierroksen jälkipuolella ja kolmannen kierroksen etuysillä. Tämän 18 reiän jaksossa viisi bogia tehnyt Salminen putosi tulosluettelossa sijalle 18. Eroa johdossa olevaan isäntämaan MatteoDelpodioon on jo 11 lyöntiä.

Simon Griffiths, Ricardo Gouveia ja Sebastian Söderberg ovat Delpodiota viisi lyöntiä perässä.

Antti Ahokas (+6) löytyy sijalta 33.

”Ei täällä bogeja voi oikein kukaan välttää. Kenttä on niin tiukka. Huomenna kieli keskellä suuta, draivataan raikkaasti ja täysiä ja laitetaan birdiejä sisään”, Ahokas sanoi.

Kolmas kierros jöi toisen kierroksen tavoin kesken valon puutteen vuoksi. Peliä jatketaan sunnuntaiaamuna klo 7.50 paikallista aikaa.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje